18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΟΛΤΡΑ:Το δεύτερο γκολ ήρθε από φάουλ που δεν υπήρχε…

ΟΛΤΡΑ:Το δεύτερο γκολ ήρθε από φάουλ που δεν υπήρχε…

By on 14 Μαΐου, 2023 0 5680 Views

Μετά την ήττα από το ΑΠΟΕΛ, ο προπονητής της ΑΕΚ Χοσέ Λουίς Όλτρα δήλωσε τα ακόλουθα.

«Δεν έχω να πω πολλά για το παιχνίδι. Αρχίσαμε καλά, πετύχαμε ένα ωραίο γκολ και μετά ήρθε το πέναλτι από το VAR το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας και δόθηκε επανάληψη όπου ισοφάρισαν. Το δεύτερο γκολ ήρθε από φάουλ που δεν υπήρχε. Το ΑΠΟΕΛ σκόραρε δύο γκολ και εμείς ένα και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι σημαντικό να νικήσουμε την Πάφος FC για να εξασφαλίσουμε το εισιτήριο για την Ευρώπη».

Όλα όσα δήλωσε στην διάσκεψη Τύπου ο Χοσέ Λουίς Όλτρα…

“Δεν έχω πολλά να πω. Ήταν αρκετά ισορροπημένο. Ξεκινήσαμε αρκετά καλά και σκοράραμε ένα όμορφο γκολ και μετά ήρθε η ισοφάριση με το πέναλτι μέσω VAR. Στο 2ο γκολ που δεχθήκαμε για μένα δεν υπήρχε φάουλ αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, ο ΑΠΟΕΛ σκόραρε δύο γκολ εμείς ένα και συγχαρητήρια γι’ αυτό. Είναι αρκετά σημαντικό το παιχνίδι με την Πάφο, είναι σημαντικό να κερδίσουμε για να εξασφαλίσουμε την Ευρώπη. “

Μετά το 1-0 έδωσε χώρο στον ΑΠΟΕΛ“Ξεκινήσαμε καλά και ακολουθήσαμε το πλάνο. Μετά ανέβηκε ο αντίπαλος και εμείς πιέζαμε αρκετά χαμηλά. Έπρεπε να βγούμε πιο μπροστά. Στο ημίχρονο τους είπαμε πως πρέπει να ανεβούμε 20 μέτρα πιο μπροστά.”

Για την 3η θέση: “Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν μνήμες. Υπάρχει μόνο το παρών. Πρέπει να πάρουμε τις νίκες και να βγούμε στην Ευρώπη. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να πάμε δυνατά στα επόμενα παιχνίδια για να κερδίσουμε την Ευρώπη.”