5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ: Γιατί έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Γρηγόρη. Η αποτυχία της χρονιάς και η μεγάλη του έγνοια για την Ομόνοια(ολόκληρη η συνέντευξη)

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ: Γιατί έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Γρηγόρη. Η αποτυχία της χρονιάς και η μεγάλη του έγνοια για την Ομόνοια(ολόκληρη η συνέντευξη)

By on 19 Μαΐου, 2023 0 1956 Views

Μεγάλη συνέντευξη στο «Netcast Zone» και τους Γιάννο Τραν, Κώστα Ανδρονίκου που βρέθηκαν στο Μανχάταν, παραχώρησε ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου. Μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπιστοσύνη στον Γρηγόρη, τη νέα σεζόν ενώ παραδέχθηκε την αποτυχία τη φετινή περίοδο.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Σταύρου Παπασταύρου:

Για την μουρμούρα που δέχεται σχετικά και με τον Δημήτρη Γρηγόρη: «Θητεύσαμε μαζί στον στρατό του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε ότι αφορά την ομάδα».

Οι πρώτες του μέρες στην Αμερική: «Όταν πρωτοήρθα είχα ανάγκη από χρήματα, δεν μπορούσα να πληρώσω το ενοίκιο, ο Γρηγόρη με βοήθησε. Σκέφτηκα να τα παρατήσω και να γυρίσω, για πολλούς μήνες αγόραζα μόνο ψωμί».

Για την αποτυχία της Ομόνοιας στην τρέχουσα σεζόν: «Η χρονιά ήταν αποτυχημένη, θα έπρεπε να ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Κάποια πράγματα στο κυπριακό ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο τα λεφτά, προσπαθούμε να το ελέγξουμε. Πρέπει να εργαστούμε πιο σωστά για τη νέα σεζόν».

«Όταν ήρθα στην Κύπρο για να αναλάβω την Ομόνοια, πρώτη μου έγνοια ήταν να κρατήσω τη διαφθορά έξω από την ομάδα».

«Μεγάλο παράπονο που δεν κατάφερα να τελειώσω το πανεπιστήμιο, δούλεψα και ως σερβιτόρος. Κάποια στιγμή χρειάστηκα δάνειο».