7 Μαΐου, 2024
  • 7 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΥΡΣΑΪΤΙΔΗΣ:Προσπάθησα να διασφαλίσω τη θέση μου.Έχω συναισθήματα για τη Ν.Σαλαμίνα

ΠΟΥΡΣΑΪΤΙΔΗΣ:Προσπάθησα να διασφαλίσω τη θέση μου.Έχω συναισθήματα για τη Ν.Σαλαμίνα

By on 22 Μαΐου, 2023 0 2913 Views

Ο έμπειρος προπονητής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Goal&Roll» της Cytavision και μίλησε για τις διασφαλίσεις που ήθελε να πάρει από τους «ερυθρόλευκους» για να συνεχίσει στο «τιμόνι». Επίσης, σημείωσε πως η Ευρώπη «γελάει» με τις αλλαγές προπονητών στο νησί μας.

Για το διαζύγιο με τη Νέα Σαλαμίνα και τη συνέχεια του:

«Όταν κάθονται δύο πλευρές στο τραπέζι, υπάρχει και η διαφωνία που μπορεί να καταγραφεί. Δεν είναι απαραίτητο να υπάρξει συμφωνία. Στα δύσκολα συμφωνήσαμε, για παράδειγμα στα νούμερα, όμως διαφωνήσαμε σε σημαντικές λεπτομέρειες».

Υπήρξε η διαφωνία σε κάποιον όρο, αυτόν της αποζημίωσης;

«Είμαι παθών ως προπονητής. Το επάγγελμα αυτό, αρκετές ομάδες το βλέπουν ως του ιεροδούλου. Σου δίνω κάποια λεφτά να αναλάβεις, σε πληρώνω έναν μισθό και μετά σου δίνω ένα μικρό ποσό για να φύγεις. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Γελάει όλη η Ευρώπη με τις αλλαγές προπονητών στην Κύπρο. Πλέον, ένας σοβαρός προπονητής το σκέφτεται πολύ για να έρθει να εργαστεί εδώ. Προσπάθησα να διασφαλίσω τη θέση μου, δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Η ομάδα ήθελε να διασφαλίσει τα δικά της δεδομένα και διαφωνήσαμε και δεν προχωρήσαμε σε συμφωνία.

Παρόλα αυτά, είμαστε φίλοι, έχω απίστευτα συναισθήματα γι αυτή την ομάδα. Οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» που μεταβίβασαν τα ίδια. Η Νέα Σαλαμίνα θα βρει προπονητή, καλύτερο ίσως και θα πρέπει να τον στηρίξει πολύ. Η ομάδα όταν επέστρεψα, με έκανε να νιώσω άνετα, μπήκα σε δικό μου χώρο και δίπλα μου ήταν εξαιρετικοί συνεργάτες. Υπάρχει υγεία και νέοι άνθρωποι που κάνουν δουλειά. Ήμουν ο απόλυτος άρχοντας στα αποδυτήρια, αυτό είναι γεγονός, αποφάσιζα τα πάντα. Ο καλός προπονητής εάν στηριχθεί θα πετύχει στη Νέα Σαλαμίνα, θα υπάρχει κέρδος και στις δύο πλευρές»