28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024

Τα λένε Πρόδρομος-Μιλόγεβιτς και ξεκαθαρίζουν…

By on 23 Μαΐου, 2023 0 4319 Views

Το κεφάλαιο προπονητή είναι το πρώτο που θα απασχολήσει τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ για τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το σκηνικό με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς παραμένει ρευστό και τα δεδομένα θα αρχίσουν να παίρνουν πιο ξεκάθαρη μορφή στη συνάντηση που θα γίνει ανάμεσα στο Σέρβο προπονητή και τον πρόεδρο της εταιρείας Πρόδρομο Πετρίδη, κατά πάσα πιθανότητα σήμερα το απόγευμα, ή το αργότερο μέχρι την αυριανή μέρα.

Το πιθανότερο σενάριο πάντως είναι να συναντηθούν το απόγευμα στον Αρχάγγελο για να συζητήσουν την προοπτική συνεργασίας για την επόμενη μέρα. Ο διοικητικός ηγέτης του ΑΠΟΕΛ θα ακούσει τον προπονητή, θα μεταφέρει και στον ίδιο τα δεδομένα που μπορεί να προσφέρει η διοίκηση σε γενικότερο πλαίσιο, τόσο για το οικονομικό όσο και για τις συνθήκες που θα έχει τη δυνατότητα να δουλέψει στη νέα σεζόν (μπάτζετ, διευθέτηση οικονομικών εκκρεμοτήτων κ.α.) και αναλόγως θα καθοριστεί η προοπτική συνέχισης της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Υπό κάποιες προϋποθέσεις και οι δύο πλευρές επιθυμούν τη συνέχιση της συνεργασίας και όταν μπουν όλα τα δεδομένα στο τραπέζι θα διαφανεί πόσες πιθανότητες υπάρχουν για να διατηρηθεί το ίδιο σκηνικό στην προπονητική ομάδα των γαλαζοκιτρίνων.