28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • Τζόκοβιτς: “Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ο GOAT γιατί είναι ασεβές, ανυπομονώ για το Wimbledon”

Τζόκοβιτς: “Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ο GOAT γιατί είναι ασεβές, ανυπομονώ για το Wimbledon”

By on 12 Ιουνίου, 2023 0 2880 Views

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποφάσισε να αφήσει τη συζήτηση για το ποιος είναι ο σπουδαιότερος του αθλήματος σε άλλους και δήλωσε την ανυπομονησία του για το Wimbledon.

Την Κυριακή (11/6) ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε απόλυτα ελεγχόμενα 3-0 σετ του Ρουντ, κατέκτησε ξανά το Roland Garros και έγινε μύθος φτάνοντας τους 23 τίτλους σε Grand Slam ξεπερνώντας τον Ναδάλ.

Έτσι άνοιξε μία συζήτηση για το αν ο Νόλε είναι ο σπουδαιότερος του αθλήματος. Ο Σέρβος τενίστας σε ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου απάντησε πως δεν μπορεί να απαντήσει γιατί θα έδειχνε ασέβεια.

“Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ο GOAT γιατί νιώθω πως είναι ασεβές προς όλους τους σπουδαίους πρωταθλητές από διαφορετικές εποχές του σπορ μας, που έπαιζαν σε άλλο στιλ απ’ ό,τι παίζουμε τώρα. Έτσι, αφήνω τη συζήτηση για το ποιος είναι ο σπουδαιότερος σε κάποιον άλλο. Φυσικά έχω πίστη, αυτοπεποίθηση για ό,τι είμαι ικανός να πετύχω.

Νιώθω απίστευτα περήφανος, ολοκληρωμένος. Φυσικά το ταξίδι μου δεν έχει τελειώνει. Αισθάνομαι πως εάν κερδίζω grand slams, γιατί να σκεφτώ να ολοκληρώσω μία καριέρα, η οποία τρέχει για 20 χρόνια” δήλωσε συγκεκριμένα.

Παράλληλα, εξέφρασε την ανυπομονησία του για το Wimbledon: “Ακόμη αισθάνομαι πως έχω κίνητρο, νιώθω έμπνευση, ώστε να παίξω το καλύτερο τένις που μπορώ. Ήδη ανυπομονώ για το Wimbledon. Η σεζόν του γρασιδιού είναι ήδη στη γωνία, έτσι για εμένα στα πλάνα είναι μόνο το Wimbledon. Θα βρεθώ στο Λονδίνο σύντομα και θα προπονηθώ για ακόμη ένα Grand Slam”.