30 Απριλίου, 2024
  • 30 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΡΓΥΡΙΔΗΣ:Παρουσιάστηκε πρόβλημα Συνεχίζουμε με την υφιστάμενη συμφωνία

ΑΡΓΥΡΙΔΗΣ:Παρουσιάστηκε πρόβλημα Συνεχίζουμε με την υφιστάμενη συμφωνία

By on 13 Ιουνίου, 2023 0 1533 Views

Τον 15μελή συνδυασμό του παρουσίασε σε δημοσιογραφική διάσκεψη στο «Pavilion» στη Λευκωσία ο Μάριος Αργυρίδης, ενόψει της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου που είναι ορισμένη για την Τετάρτη (14/06).

Ο 15μελής συνδυασμός του Μάριου Αργυρίδη: Αργυρίδης Μάριος, Αργυρού Γιάννα, Βασιλείου Κώστας, Ευστρατίου Σωκράτης, Ζυμαράς Αντώνης,
Κούκος Νάσος, Κουντουρής Χριστόδουλος, Μιχαηλίδης Νίκος, Παντελή Ηρακλής, Πουμπουρής Πόλυς, Φιλοθέου Νικόλας, Χαρίτου Ανδρέας, Χρίστου Λάμπρος, Χριστοφή Κωνσταντίνος και Χριστοφόρου Χριστόφορος.

Στη διάσκεψη Τύπου για το γεγονός ότι δεν κατέστη δυνατό να δημιουργηθεί μια ολοκληρωμένη πρόταση που θα ικανοποιούσε τόσο το Σωματείο όσο και την Εταιρεία για μια νέα συμφωνία διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο κ.Αργυρίδης ανέφερε:

«Υπήρχε μνημόνιο συναντίληψης, δεν υπήρχε ολοκληρωμένη συμφωνία. Παρουσιάστηκε πρόβλημα. Κάποια θέματα δεν μας το επέτρεψαν. Στη Γενική Συνέλευση δεν θα τεθεί ενώπιoν των μελών του Σωματείου πρόταση προς έγκριση. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύση. Να μην υπάρχει καθόλου συμφωνία είναι πρόβλημα. Συνεχίζουμε με την υφιστάμενη συμφωνία. Θεωρώ ότι ακόμα και αν δεν υπάρξει νέα συμφωνία, η υφιστάμενη συμφωνία μπορεί να λειτουργήσει, έφερε στην ομάδα τίτλους και συμμετοχή στους ομίλους τρεις σεζόν»