30 Απριλίου, 2024
  • 30 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • TIMOYΡ:Θέλουμε να δούμε πρόοδο και βελτίωση.Δεν είμαστε εμείς το φαβορί αλλά θέλουμε τη νίκη

TIMOYΡ:Θέλουμε να δούμε πρόοδο και βελτίωση.Δεν είμαστε εμείς το φαβορί αλλά θέλουμε τη νίκη

By on 16 Ιουνίου, 2023 0 706 Views

Όλα όσα είπε ο προπονητής της Εθνικής Κύπρου, Τιμούρ Κετσπάγια στη διάσκεψη τύπου, ενόψει της αναμέτρησης με τη Γεωργία για τα προκριματικά του Euro 2024.
Αναλυτικά:
Για το αν καλείται να αποδείξει κάτι στους φιλάθλους της Εθνικής Γεωργίας : «Δεν έχει καμία σχέση το ματς με τι θέλω να αποδείξω και τι όχι. Θέλω να νικήσω. Ήταν τιμή μου να δουλέψω στην Εθνική Γεωργίας για 5 χρόνια. Τώρα είμαι στην Κύπρο και θέλουμε να νικήσουμε αυτό το ματς. Συζητήσαμε το γεγονός ότι είμαι από τη Γεωργία και θα την αντιμετωπίσουμε αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και η ζωή».
Για το ματς και αν υπάρχει πίεση: «Είναι σημαντικός αγώνας. Δεν είμαστε εμείς το φαβορί. Φαβορί είναι οι ομάδες που είναι μπροστά μας αλλά δεν είναι μόνο η Γεωργία. Ούτε η Γεωργία νομίζω μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα δούμε που θα μας βγάλει. Θέλουμε να δούμε πρόοδο και βελτίωση. Έχουμε απουσίες αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, πρέπει να συνεχίσουμε με αυτούς που έχουμε μαζί μας».
Τι πρέπει να κάνει η Κύπρος για να φτάσει στη νίκη: «Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί από την αρχή μέχρι το τέλος. Έχει αρκετούς καλούς παίκτες η Εθνική Γεωργίας που μπορούν να τελειώσουν τον αγώνα μόνοι τους. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς. Πρέπει να παίξουμε επιθετικά εκεί που μπορούμε και πρέπει να το πιστέψουμε. Αν το πιστέψουμε μπορούμε να το πετύχουμε και να φτάσουμε στη νίκη».
Για το αν θα παίξει όπως με τη Σκωτία και πως θα σταματήσει τον Κβαρατσχέλια : «Δεν είναι σωστό να βγω και να πω πως θα παίξουμε γιατί δεν είμαστε μόνοι. Έχουμε ελλείψεις σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Σκωτία. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Οι παίκτες μου είναι συγκεντρωμένοι. Ο Κβαρατσχέλια είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης και θα προσπαθήσουμε να τον σταματήσουμε αλλά θα δούμε πως θα τα φέρει αύριο το παιχνίδι». 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: