28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΘΝΙΚΗ
  • ΚΑΣΤΑΝΟΣ:Θέλουμε δεν θέλουμε πρέπει να δώσουμε πολύ περισσότερα για να κάνουμε κάτι καλό 

ΚΑΣΤΑΝΟΣ:Θέλουμε δεν θέλουμε πρέπει να δώσουμε πολύ περισσότερα για να κάνουμε κάτι καλό 

By on 21 Ιουνίου, 2023 0 2033 Views

Διαβάστε τι δήλωσε στην κάμερα του ΡΙΚ μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στη Νορβηγία ο σκόρερ του μοναδικού γκολ της Εθνική μας, Γρηγόρης Κάστανος.

”Το ξέραμε όλοι ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα η οποία προερχόταν από ήττα στα τελευταία λεπτά, έχουν παγκόσμιας κλάσης ποδοσφαιριστές. Ήρθαμε να παίξουμε το παιχνίδι μας, αυτά έχει το ποδόσφαιρο, πήραμε την ήττα. Βλέπουμε μπροστά, δεν υπάρχουν πολλά λόγια”.

Για το γεγονός ότι υπήρχε θέληση από τους διεθνείς παρά την ήττα:

”Θεωρώ ότι δεν είναι θέμα θέλησης το αποτέλεσμα, οι ποδοσφαιριστές μας δίνουν το καλύτερό τους εαυτό. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν οι νίκες και οι ήττες. Προχθές ήμασταν άτυχοι, σήμερα προσπαθήσαμε αλλά δεν αρκούσε η προσπάθεια. Ψηλά το κεφάλι, πρέπει να δουλέψουμε πολύ περισσότερο”.  

Για το αν βλέπει ότι αυτή η Εθνική έχει μέλλον: 

”Υπάρχει σίγουρα μέλλον στην ομάδα αλλά πάντα τα λόγια είναι πολλά. Πρέπει να το δείχνουμε και στο γήπεδο. Πρέπει να παίζουμε με αυτές τις ομάδες και να το χαιρόμαστε όλοι, με αυτή την ατμόσφαιρα και απέναντι σε αυτούς τους παίχτες. Πρέπει να μπαίνεις στο γήπεδο και να λες αυτός είναι λόγος που παίζω ποδόσφαιρο. Θέλουμε δεν θέλουμε πρέπει να δώσουμε πολύ περισσότερα για να κάνουμε κάτι καλό”.