13 Μαΐου, 2024
  • 13 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Παρουσιάζει τον προπονητή η Ανορθωση και αρχίζει δουλειά

Παρουσιάζει τον προπονητή η Ανορθωση και αρχίζει δουλειά

By on 2 Ιουλίου, 2023 0 1903 Views

Πιάνουν δουλειά από αύριο (θα γίνει και η παρουσίαση του Γκαγιέγκο στις 11:00) στην Ανόρθωση ενόψει της νέας σεζόν


Η ομάδα θα προπονείται για μία εβδομάδα στις εγκαταστάσεις της στη Λάρνακα και από την Τρίτη 11 Ιουλίου το σκηνικό θα μεταφερθεί στη Κυπερούντα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.


Μια μέρα νωρίτερα την Δευτέρα 10 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η επίσημη πρώτη στο Δημοτικό Στάδιο της Σωτήρας. Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες.

Αύριο στο πρώτο ραντεβού οι πλείστοι ποδοσφαιριστές θα είναι παρόντες. Υπάρχουν και παίκτες που θα χρειαστούν ακόμα λίγες μέρες μέχρι να βρίσκονται στην Κύπρο.

Μέχρι τώρα αποκτήθηκαν οι Γκαρσία, Στέφανος Χαραλάμπους, Καστέλ, Αρμπολέδα, Κάργας,  Ουαγκέ, Μαρμούκ. Είναι και η περίπτωση του 16χρονου τερματοφύλακα Αναστάσιου Πισσιά που αποκτήθηκε ως επένδυση.


Η προσπάθεια αυτή την στιγμή επικεντρώνεται στην περεταίρω ενίσχυση της μεσαίας αλλά και επιθετικής γραμμής. Ο Αντόνιο Πριέτο στοχεύει στην απόκτηση δύο μέσων, δύο ακραίων επιθετικών και ακόμη ενός σέντερ φορ.

Σε ένα καλοκαίρι που οι νέες προσθήκες θα είναι περίπου 15, γίνεται αντιληπτό ότι θα μιλάμε για μια σχεδόν καινούρια ομάδα. Το ζητούμενο ασφαλώς είναι να βγουν οι επιλογές ενώ θα χρειαστεί γρήγορη προσαρμογή και δέσιμο από τον προπονητή