22 Μαΐου, 2024
  • 22 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΕΜΕΔΟ:Χαρούμενος και περήφανος που είμαι στην Ομόνοια

ΣΕΜΕΔΟ:Χαρούμενος και περήφανος που είμαι στην Ομόνοια

By on 3 Ιουλίου, 2023 0 929 Views

Ο Γουίλι Σεμέδο υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας με την Ομονοια φωτογραφήθηκε με το τριφύλλι στο στήθος και μίλησε στο OFC TV.

Γουίλι, καλωσόρισες στην ομάδα μας. Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις και τα πρώτα σου συναισθήματά μετά τη μεταγραφή σου στην ΟΜΟΝΟΙΑ;
Ευχαριστώ πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέρος αυτού του υπέροχου και μεγάλου Συλλόγου όπως την ΟΜΟΝΟΙΑ. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που είμαι εδώ.

Ποιοι ήταν οι λόγοι που σε έκαναν να δεχθεί την πρόταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ;
Πρώτα από όλα ήθελα να επιστρέψω στην Κύπρο. Επίσης, όλοι γνωρίζουν την ιστορία αυτού του Συλλόγου. Είναι μεγάλη ομάδα στην Κύπρο, ίσως η καλύτερη. Για αυτό τον λόγο ήθελα πολύ να έρθω στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Μίλησες με κάποιον πριν πάρεις την απόφαση για να έρθεις εδώ;
Κυρίως με την οικογένεια μου και τους φίλους μου. Ήμουν πολλά χρόνια στην Κύπρο και σχεδόν τα γνωρίζω όλα πάρα πολύ καλά. Πήρα μόνος μου αυτήν την απόφαση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μεγάλος Σύλλογος με πολλούς και παθιασμένους φιλάθλους. Κάθε χρόνια έχει μεγάλους στόχους. Είσαι έτοιμος για αυτήν την πρόκληση στην καριέρα σου;
Ναι φυσικά. Για αυτό τον λόγο ήρθα εδώ. Να κερδίσω τίτλους και να αγωνιστώ σε μία μεγάλη ομάδα με πολλούς φιλάθλους. Υπάρχει κάποια πίεση, αλλά είμαι έτοιμος για να πετύχω τα πάντα εδώ.

Διάλεξες τον αριθμό 7 στη φανέλα σου. Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος για αυτή την απόφαση;
Όχι, είναι επειδή είχα αυτόν τον αριθμό πολλές φορές στις προηγούμενες ομάδες μου. Ήμουν τυχερός με αυτόν και για αυτό ήθελα να τον έχω ξανά. Είμαι χαρούμενος που ήταν ελεύθερος και ελπίζω να έχω την ίδια τύχη όπως είχα και πριν.

Οι φίλαθλοι μας είναι ενθουσιασμένοι από τη μεταγραφή σου στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ποιο είναι το μήνυμά σου;
Τους ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα τα μηνύματά που μου έχουν στείλει στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και ελπίζω να είναι δίπλα μας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Τους περιμένουμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε μαζί.