20 Μαΐου, 2024
  • 20 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΑΣΣΙΑΝΟΣ:Δεν έχουμε κανένα ρόλο στην ομάδα αλλά στηρίζουμε

ΚΑΣΣΙΑΝΟΣ:Δεν έχουμε κανένα ρόλο στην ομάδα αλλά στηρίζουμε

By on 5 Ιουλίου, 2023 0 1211 Views

 Στη ραδιοφωνική συχνότητα του Super Sport FM 104,0 μίλησε ο Χριστάκης Κασσιανός.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ανορθωσης που θήτευσε και στο τεχνικό επιτελείο παλαιότερα ρωτήθηκε αν έχει ρόλο στην ομάδα.

Συγκεκριμένα ανάφερε τα πιο κάτω

«Δεν έχω καμία σχέση ούτε εγώ, ούτε ο Νίκος Νικολάου, ούτε ο Πανίκος Πούνας. Αυτό που ισχύει είναι ότι τον Δεκέμβριου κληθήκαμε μια αντιπροσωπεία παλαιμάχων, δώσαμε τις δικές μας θέσεις όμως από τον Ιανουάριο δεν έχουμε κάποια επαφή. Δεν ξέρω γιατί συντηρήθηκε αυτό. Δεν θεωρώ όμως πως υπάρχει οτιδήποτε το μεμπτό. Εμείς σαν σύνδεσμος παλαιμάχων είπαμε όμως ότι θα είμαστε δίπλα στην ομάδα και τη διοίκηση σε ότι χρειαστεί. Για να μην μας χρειάστηκαν ίσως αυτό είναι για καλό»

Κασσιανός αναφέρθηκε πως και στο παρελθόν είχαν γίνει πολλές αλλαγές, έφερε για παράδειγμα το 2004-05 και εξέφρασε τη σιγουριά ότι η ΑΝΟΡΘΩΣΗ δεν θα έχει θέμα για να μπει στην εξάδα.

Για τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ: «Είναι απόρροια μέτριας παρουσίας. Η περσινή σεζόν δεν συνάδει ούτε με την ιστορία ούτε με το εκτόπισμα της Ανόρθωσης. Ήταν μια χρονιά αποτυχημένη. Γι’ αυτό έγιναν και γίνονται πολλές αλλαγές. Δεν θα διαφωνήσω ότι οι πολλές αλλαγές, συνήθως δεν φέρουν ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά αυτό είναι ο κανόνας αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις. Το έχουμε κάνει και παλιά  το 2004-05 με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Σίγουρα άλλα δεδομένα τότε άλλα τώρα. Δεν θέλω να πιστεύω πως η Ανόρθωση θα έχει θέμα να μπει στην εξάδα. Δεν είναι ο στόχος της απλά να μπει στην εξάδα, αλλά να πρέπει να διεκδικεί τους τίτλους