19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • XAMΠΟΣ:Δεν το μπορώ,μπροστά μου φίλος και πίσω μου να με κατηγορείς…

XAMΠΟΣ:Δεν το μπορώ,μπροστά μου φίλος και πίσω μου να με κατηγορείς…

By on 7 Ιουλίου, 2023 0 10630 Views

Συνέντευξη στο επίσημο περιοδικό του Απόλλωνα, «ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ», παραχώρησε ο αρχηγός της Λεμεσιανής ομάδας Χάμπος Κυριάκου.

Είπε μεταξύ άλλων:

Μπαίνεις από περιέργεια στο διαδίκτυο για να διαβάσεις σχόλια για σένα;

Υπήρχε ένα διάστημα στο οποίο το έκανα πάρα πολύ συχνά αυτό. Ήθελα να δω θετικά σχόλια αλλά το 90% των σχολίων ήταν αρνητικά και από τότε είπα ότι δεν θα το έκανα ποτέ αυτό ξανά. Αυτό συνέβη φέτος όταν είχα τραυματιστεί και ξεκίνησαν και έγραφαν ότι είχα μαλώσει με τον Μακρίδη, ότι έκανα τουρισμό στην ομάδα και άλλα τέτοια. Εγώ που έδωσα τα πάντα για την ομάδα. Ένιωσα αδικημένος και είχα νευριάσει πάρα πολύ, και έτσι είπα ότι δεν θα ξαναμπώ να διαβάσω σχόλια.

Σκέφτηκες ποτέ να απαντούσες;

Το σκέφτηκα ναι, ήθελα πάρα πολύ να απαντήσω. Υπήρχαν και άνθρωποι που τους ήξερα και που είδα μέσα στο Instagram να μου γράφουν αρνητικά σχόλια. Ένας μάλιστα είχε γράψει ότι έκανα τουρισμό στον Απόλλωνα. Κάποιος που όταν θα με δει έξω στην πόλη θα έρθει να μου μιλήσει κανονικά. Μετά που επέστρεψα από τον τραυματισμό και άρχισα να αγωνίζομαι και είχα μάλιστα και πολύ καλές εμφανίσεις, ήθελα πάρα πολύ να του πω «ναι, κάνω τουρισμό». Να ταλαιπωρείσαι, να βλέπεις την ομάδα ότι πονάει και να μην μπορείς να βοηθήσεις, και να σου λένε ότι κάνεις τουρισμό. Δεν το μπορώ εγώ αυτό. Αυτός είμαστε όμως σαν λαός, είναι κάτι που δεν μπορείς να αλλάξεις. Προτιμώ να έρθεις να μου πεις ότι δεν σου αρέσω παρά να λες πράγματα από πίσω μου και μπροστά μου να είσαι διαφορετικός. «Δεν μου αρέσεις σαν παίκτης ρε φίλε, δεν μου αρέσεις. Δεν μου γεμίζεις το μάτι». Εντάξει φίλε μου, δεκτή η άποψή σου, αλλά να ξέρω ότι με κατηγορείς και μπροστά μου να είσαι φίλος μου, δεν το μπορώ αυτό. Έχει αρκετούς που το κάνουν αυτό, αλλά δεν θα πέσεις στο επίπεδό τους.