2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024

Ένταση,ευκαιρίες δοκάρι,αλλά Λέφσκι -ΑΠΟΕΛ 0-0

By on 8 Ιουλίου, 2023 0 5659 Views

Kόκκινες, δοκάρι, πολλές ευκαιρίες και δυστυχώς ρατσιστικές επιθέσεις. Αυτό το φιλικό τα είχε όλα εκτός νικητή με το ΑΠΟΕΛ  να μένει στο 0-0 με τη Λέφσκι στο τρίτο του φιλικό επί βουλγαρικού εδάφους.
Οι γαλαζοκίτρινοι δεν άρχισαν καλά την αναμέτρηση, ωστόσο μετά το 20λεπτο ανέβασαν ταχύτητα και είχαν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Συγκεκριμένα, στο 35’ ο Φετφατζίδης εκτέλεσε το φάουλ, με τον κήπερ των Βούλγαρων να αποκρούει ασταθώς και τον Τσεπάκ με κοντινή προβολή να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Έτσι, το…άγονο 0-0 ήταν το αποτέλεσμα ημιχρόνου που σημαδεύτηκε από ένα άσχημο γεγονός, καθώς οι οπαδοί της Λέφσκι επιτέθηκαν ρατσιστικά στον Σαρφό…
Στο 64’ της επανάληψης, Σούσιτς και Σα Πίντο είδαν κόκκινη κάρτα με τον Πορτογάλο κόουτς να γίνεται έξαλλος και να ζητά εξηγήσεις, αλλά με την παρέμβαση ψυχραιμότερων δεν…άναψαν τα αίματα. Λόγω του ότι ήταν φιλικό, ο Ζέφτε Βιτάλ αντικατέστησε τον Σούσιτς και το ΑΠΟΕΛ συνέχισε με 11 ποδοσφαιριστές, με τον Βραζιλιάνο να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του.
Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος αφού οι όποιες ευκαιρίες που βρήκαν οι ομάδες δεν κατάφεραν έγιναν γκολ, με το σύνολο του Σα Πίντο να έχει δύο καλές φάσεις με τον Κβιλιτάια.

ΑΠΟΕΛ(Σα Πίντο): Μπέλετς, Σούσιτς (64′ Ζέφτε Βιτάλ), Κρέσπο, Ντβάλι, Τσεπάκ, Κοσταντίνοφ, Σαρφό (60′ Σατσιάς), Ντάλσιο (71′ Γαβριήλ), Γουΐλσον (79′ Τομανέ), Φετφατζίδης (79′ Βιγαφάνες), Κβιλιτάια (79′ Εφραίμ).