19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024

Χαμός στην πρώτη της Ανορθωσης(φωτογραφίες)

By on 10 Ιουλίου, 2023 0 598 Views

 Σε μια κοινότητα όπως αυτή της Σωτήρας όπου το Ανορθωσιάτικο κοινό είναι τεράστιο, η ,Ανορθωση πραγματοποιησε την πρώτη ανοικτή της προπόνηση για τη νέα χρονιά και έγινε χαμός.
Το γήπεδο ήταν αδύνατο να χωρέσει όλους τους φίλους της ομάδας, πολλοί μπήκαν και στο γήπεδο, αποθέωσαν την ομάδα και έστειλαν το μήνυμα ότι θα είναι δίπλα της στη νέα σεζόν.
Ο πρόεδρο Ανδρέας Σάντης με την σειρά του έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς τους οπαδούς της ομάδας ότι αυτοί είναι η Ανορθωση.
ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε

Υπάρχουν σημαντικά πράγματα που μπορεί να κρατήσει κανείς από την πρώτη ανοικτή και επίσημη ουσιαστικά προπόνηση της Ανορθωσης

-Πρώτο και καλύτερο το πάθος και την αγάπη του κόσμου γι’ αυτή την ομάδα. Μετά από μια πολύ κακή σεζόν, οι φίλοι της ομάδας έδωσαν βροντερό παρών στην Σωτήρα και έστειλαν το μήνυμα ότι θα αποτελέσουν και αυτοί μέρος της προσπάθειας που θα γίνει για να ανακάμψει η αγαπημένη τους ομάδα.

-Το δεύτερο είναι ότι ναι μεν η ομάδα «ξηλώθηκε» και φτιάχνεται από την αρχή αλλά ήταν σημαντικό που εφτά νέοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην ομάδα με το ξεκίνημα της προετοιμασίας και μάλιστα έδωσαν όλοι το παρών τους στην πρώτη προπόνηση. Φραν Γκαρθία, Μαρμούκ, Κάργας, Καστέλ, Αρμπολέδα, Χαραλάμπους και Ουαγκέ βρέθηκαν κανονικά στην προπόνηση της Σωτήρας και όπως ήταν φυσιολογικό τράβηξαν πάνω τους τα περισσότερα βλέμματα.

-Το τρίτο έχει να κάνει με τους «κομμένους» που ήταν εκεί. Κίκο, Αμπαρτζουμιάν και Σαμπό συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση της ομάδας μιας και είναι ακόμα σε ισχύ οι συμβατικές υποχρεώσεις τους με την «Κυρία».