28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΛΑΪΦΗ:Μια περίεργη, απρόσμενη κατάσταση… στην οποία όλοι κερδίζουν

ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΛΑΪΦΗ:Μια περίεργη, απρόσμενη κατάσταση… στην οποία όλοι κερδίζουν

By on 20 Ιουλίου, 2023 0 1050 Views

Με την περίπτωση του Κωνσταντίνου Λαΐφη ασχολείται  δημοσίευμα από το Βέλγιο.

Όπως αναφέρεται, ο Λαΐφης εξακολουθεί να απουσιάζει από την προετοιμασία της Σταντάρ, αφού πήγε διακοπές και δεν επέστρεψε ποτέ. Σημειώνεται επίσης ότι ο Λαΐφης δεν θέλει πλέον να ακούει για το Βέλγιο, αλλά για να αποχωρήσει θα πρέπει είτε να εξαγοράσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, είτε να βρεθεί ομάδα, για να προσφέρει το 1 εκατομμύριο που αξιώνουν οι Βέλγοι.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Από την πίσω πόρτα ο Κώστας Λαΐφης φεύγει από την Standard χωρίς να δώσει νέα. Μια περίεργη κατάσταση.

Είναι ένα τέλος της ιστορίας που πραγματικά δεν περιμέναμε. Επτά χρόνια και περισσότερα από 250 παιχνίδια μετά το ντεμπούτο του με τη Σταντάρ, ο Κωνσταντίνος Λαΐφης προκάλεσε μια πραγματική τρύπα στο κεφάλι της Standard και ψάχνει διέξοδο από την πίσω πόρτα. Απών από τα τέλη Μαΐου, αυτός που έφτασε τον Ιούλιο του 2016 απογοήτευσε ξεκάθαρα το Stade de Sclessin, όταν θα μπορούσε να του είχε επιφυλαχθεί ένα αντίο αντάξιο του ονόματος.

Ενώ η Σταντάρ ήταν έτοιμη να βρει την κατάλληλη διέξοδο για τον αμυντικό της, ο Λαϊφής απλά αποφάσισε να πάει διακοπές… και να μην επιστρέψει ποτέ. Μια περίεργη ενέργεια για έναν παίκτη που εκτιμήθηκε από το κοινό του, ο οποίος φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε ορισμένες περιόδους της περιπέτειάς του στη Λιέγη.

Νικητής του Κυπέλλου Βελγίου το 2018, ο Κύπριος διεθνής δεν μπήκε ποτέ στην προετοιμασία. Αυτή την Τετάρτη, ημέρα της καθιερωμένης ομαδικής φωτογραφίας στο ξεκίνημα της σεζόν, ο «Κώστας» δεν ήταν ακόμα εκεί. Έμεινε χωρίς νέα, η Standard έχει προφανώς εγκαταλείψει τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό, αλλά θα μπορούσε να πετύχει μια καλή συμφωνία.

Έφτασε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, ο Κύπριος δείχνει να μην θέλει πλέον να ακούει για το Βέλγιο. Για να αποδεσμευτεί, ο Λαϊφής θα πρέπει να εξαγοράσει το τελευταίο έτος του συμβολαίου του και να πληρώσει περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ.

Από την πλευρά του, ο Κύπριος θα βρεθεί ελεύθερος, κάτι που είναι επίσης μια καλή υπόθεση για τον ίδιο. Το να είναι ελεύθερος, στα τριάντα του, παραμένει πλεονέκτημα και θα του ανοίξει άλλες πόρτες. Μια περίεργη, απρόσμενη κατάσταση… στην οποία όλοι κερδίζουν.