10 Μαΐου, 2024
  • 10 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πρώτο και πολύ σημαντικό!Η προσοχή του ΑΠΟΕΛ στην Βοϊβοντίνα.Οι τελευταίες σκέψεις του Πίντο

Πρώτο και πολύ σημαντικό!Η προσοχή του ΑΠΟΕΛ στην Βοϊβοντίνα.Οι τελευταίες σκέψεις του Πίντο

By on 25 Ιουλίου, 2023 0 1490 Views

Τις τελευταίες σκέψεις στο αγωνιστικό του πλάνο για το πρώτο φετινό επίσημο ματς, κάνει ο Ρικάρντο Σα Πίντο, στοχεύοντας να παρουσιάσει το ΑΠΟΕΛ σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας το βράδυ της Πέμπτης κόντρα στη Βοϊβοντίνα.

Οι γαλαζοκίτρινοι στοχεύουν να πάρουν αποτέλεσμα που θα τους δίνει σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στο Νόβι Σαντ και επιβάλλεται να παρουσιάσουν μεγαλύτερα καλά διαστήματα από την εικόνα που έβγαλαν στα φιλικά. Ο κόουτς των γαλαζοκιτρίνων, ξέρει πολύ καλά ότι από την ευρωπαϊκή πορεία εξαρτώνται πολλά για την ομάδα και φιλοδοξεί να οδηγήσει το ΑΠΟΕΛ μακριά στην Ευρώπη, όπου ο στόχος είναι η επιστροφή σε ευρωπαϊκό όμιλο.

Το αγωνιστικό πλάνο σε μεγάλο βαθμό έχει ξεκαθαρίσει και φαίνεται πως η θέση που παίζεται αφορά τα άκρα της επίθεσης με τους Μαρκίνιος και Γουίλσον να τη διεκδικούν. Αν ο πρώτος κριθεί απόλυτα έτοιμος είναι φαβορί για να πάρει φανέλα βασικού. Πιθανότητες για να βρεθεί στην ενδεκάδα συγκεντρώνει και ο Βιγιαφάνες.

Οι άλλες θέσεις είναι καπαρωμένες και θα τις πάρουν ο Μπέλετς κάτω από τα δοκάρια, Κρέσπο και Ντβάλι στο κέντρο της άμυνας, Σούσιτς και Τσέπακ στα άκρα. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Κονσταντίνοφ, Σαρφό και Ντάλσιο, ο Φετφατζίδης στα άκρα της επίθεσης και ο Κβιλιτάια στην κορυφή. Η σημερινή προπόνηση είναι η πλέον καθοριστική, καθώς θα καταλήξει στις τελικές του αποφάσεις ο Ρικάρντο Σα Πίντο.

Παράλληλα ο κόουτς του ΑΠΟΕΛ έχει το μυαλό και στην ενίσχυση με άλλο ένα ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, Ο ίδιος έκανε ξεκάθαρο μέσα από τις δηλώσεις του ότι πάει για επιλογή καταλόγου Α’ και είναι επίσης ένα θέμα για το οποίο αναμένονται νεότερα, με την όλη διαδικασία να είναι σε εξέλιξη.