15 Μαΐου, 2024
  • 15 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Άρης. Πρώτο ματς στο UCL στα ευρωπαϊκά εγκαίνια του Αλφα Μέγα(20:00 Cytavision)

Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Άρης. Πρώτο ματς στο UCL στα ευρωπαϊκά εγκαίνια του Αλφα Μέγα(20:00 Cytavision)

By on 26 Ιουλίου, 2023 0 322 Views

Ο Άρης  έχει ραντεβού με την ιστορία (26/7-20:00 Cytavision). Οι πρωταθλητές για πρώτη φορά θα αγωνιστούν στην Ευρώπη και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αντίπαλος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» η Μπάτε Λευκορωσίας που δεν φοβίζει, ούτε αποτελεί ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο. Παρόλα αυτά, η εμπειρία των Λευκορώσων ίσως τους καθιστά για πολύ λίγο το φαβορί των αναμετρήσεων, όμως ο Άρης μπορεί να προκριθεί κάνοντας το πρώτο βήμα στο «ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ» στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στο νέο γήπεδο της Λεμεσού!
Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι έκτισε πάνω στην περσινή ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα, πήρε και το Σούπερ Καπ πριν μερικές μέρες και πλέον θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του να βάζουν τις βάσεις πρόκρισης. Γνωρίζει πόσο δύσκολο είναι το έργο απέναντι στους συμπατριώτες του, (τους γνωρίζει καλά)αλλά έχει πίστη και στις δυνατότητες του συνόλου του για να γίνει η αρχή για κάτι πολύ καλό.
Εκτός για τον πρώτο αγώνα στα…αστέρια είναι οι Μεντιούπ, Μποακί, Μπράουν και Σουμάνσκι με τον κ. Σπιλέφσκι να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες τους.
Μια πιθανή 11άδα του νεαρού τεχνικού πιθανόν να συγκροτείται από τους: ΒανάΣανέΜπρόρσονΓιαγκόΟυρόσεβιτς (Καζού), ΣτρούσκιΖόκεΜπένγκτσονΜπαμπίκα (Μόντνορ), ΣτεπίνσκιΓκομίς.