4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024

ΟΛΤΡΑ:Ο στόχος μας είναι να περάσουμε αυτό το γύρο

By on 26 Ιουλίου, 2023 0 138 Views

Ο προπονητής της ΑΕΚ Χοσέ Λουΐς Όλτρα παραθέτει διάσκεψη Τύπου στις 19:30 για τον αγώνα με την Τορπέντο.

-Για το ματς: «Αύριο είναι ο πρώτος μας επίσημος αγώνας και θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη με όμορφα συναισθήματα. Είναι σημαντικό. Θα είναι ισορροπημένα τα παιχνίδια με την Τορπέντο. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, δύσκολη, δουλεμένη και δεν πρέπει να κάνουμε λάθη. Πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένα. Είναι ένα παράξενο παιχνίδι χωρίς τους οπαδούς μας, γιατί είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για όλους μας. Ο στόχος μας είναι να περάσουμε αυτό το γύρο και για να γίνει αυτό πρέπει να παρουσιάσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

-Για την εμπειρία της ΑΕΚ: «Είναι σημαντικό αλλά όχι ο σημαντικότερος παράγοντας. Αυτό που έχει σημασία είναι τι θα κάνουμε στο γήπεδο. Πρέπει να ανταγωνιστούμε στον καλύτερο μας εαυτό κι όπως είπε και ο Ιβάν, εξαρτάται από εμάς. Ξεχνάμε την περσινή εμπειρία, τα αποτελέσματα και όσα αποκομίσαμε. Είναι πολύ σημαντικό το πρώτο αποτέλεσμα. Υπάρχει και η ρεβάνς στην έδρα μας αλλά θέλουμε την πρόκριση».

-ΙΒΑΝ ΤΡΙΣΚΟΦΣΚΙ: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για όλους μας και θα είναι δύσκολο. Είναι το πρώτο μας παιχνίδι, εξαρτάται από εμάς και από το παιχνίδι που θα κάνουμε. Εξαρτάται από την εικόνα μας και την απόδοσή μας».