17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Παναθηναϊκός: Τα χρήματα που θα πάρει με πρόκριση(τα 8 εκατομμύρια είναι σίγουρα όταν ολοκληρώσει την δουλειά με την Ντνίπρο)

Παναθηναϊκός: Τα χρήματα που θα πάρει με πρόκριση(τα 8 εκατομμύρια είναι σίγουρα όταν ολοκληρώσει την δουλειά με την Ντνίπρο)

By on 26 Ιουλίου, 2023 0 3964 Views

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται με το… ενάμισι πόδι στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League μετά τη νίκη επί της Ντνίπρο (1-3) και μόλις ολοκληρώσει τη δουλειά, αναμένεται να βάλει στα ταμεία του περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις ευρωπαϊκές νίκες, και κάνοντας σημαντικό βήμα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ. Παράλληλα όμως, εξασφάλισε και ένα σημαντικό ποσό για τα ταμεία του.

Ντνίπρο – Παναθηναϊκός: Τα χρήματα που θα πάρουν οι «πράσινοι»

Οι «πράσινοι», μόλις ολοκληρώσουν την πρόκριση για τον τρίτο γύρο μετά τη ρεβάνς της Λεωφόρου την επόμενη εβδομάδα, θα πάρουν ένα fix ποσό ύψους 3.63 εκατομμυρίων. Το συνολικό ποσό που έχουν εξασφαλισμένο είναι περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ και το ακριβές νούμερο θα εξαρτηθεί από το πόσες ελληνικές ομάδες θα μπουν σε όμιλο, καθώς αυτό θα καθορίσει το market pool.

Από εκεί και πέρα, βέβαια, ανάλογα και με την πορεία του «τριφυλλιού», το ποσό είναι πιθανόν να αυξηθεί κι άλλο, καθώς ό,τι και να γίνει με την Μαρσέιγ θα έχει την ευκαιρία του Europa League.