14 Μαΐου, 2024
  • 14 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μπέζους και Φαμπιάνο έχρισαν την Ομόνοια απόλυτο φαβορί για την πρόκριση

Μπέζους και Φαμπιάνο έχρισαν την Ομόνοια απόλυτο φαβορί για την πρόκριση

By on 28 Ιουλίου, 2023 0 237 Views

Η Ομόνοια νίκησε εκτός έδρας την Καμπάλα και αυτό είναι το πιο σημαντικό και θετικό από την βραδιά αφού έγινε αφεντικό για την πρόκριση έχοντας τον επαναληπτικό στο ΓΣΠ την ερχόμενη Πέμπτη.

Επίσης στα θετικά η ηγετική παρουσία του Μπεζούς ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ (με δυο γκολάρες με φάουλ κι ένα πέναλτι), το γεγονός ότι πέτυχε 3 γκολ μέσα στο σπίτι του αντιπάλου και ότι κατάφερε να ανταπεξέλθει σε ένα παιχνίδι που την αιφνιδίασε ο αντίπαλος και της έβαλε δύσκολα.

Κρίνοντας συνολικά την απόδοση της Ομόνοιας προφανώς  είχε θέματα και αυτά είναι που πρέπει να βρει τον τρόπο να τα διορθώσει ο Σωφρόνης Αυγουστή. Η ομάδα το πρώτο ημίχρονο είχε αδυναμίες και αμυντικά και επιθετικά. Θα μπορούσε να δεχθεί τουλάχιστον ακόμα ένα γκολ με τις ευκαιρίες τουςαντιπάλου.Ευτυχώς ο Φαμπιάνο δεν έχασε …την φόρμα του αλλά και τα δοκάρια ήταν με το μέρος του.

Ακόμα και στο β΄ ημίχρονο είχε διαστήματα που έχασε τον έλεγχο και γι΄αυτό ήρθε το 2-2. Μια βελτιωμένη Ομόνοια στον επαναληπτικό λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση.Πλέον είναι το ξεκάθαρο φαβορί και με τον κόσμο στο πλευρό της δεν μπορεί να χάσει αυτ’ή την πρόκριση με λογικά δεδομένα