28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ:Το άξιζε ο Πίττας.Μας έκανε περήφανους(όλα τα νέα του Απόλλωνα)

ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ:Το άξιζε ο Πίττας.Μας έκανε περήφανους(όλα τα νέα του Απόλλωνα)

By on 28 Ιουλίου, 2023 0 183 Views

Για όλα όσα αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος τύπου Φανούριος Κωνσταντίνου.

Τι γίνεται με την υπόθεση Πίττα; «Φτάσαμε σε συμφωνία, έχουν απομείνει κάποιες λεπτομέρειες και εντός της ημέρας θα ξεκαθαρίσει. Ο Πίττας εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι εκτός Απόλλωνα  τη νέα περίοδο».

Θα πάει στην ΑΪΚ Στοκχόλμης; «Ναι».

Για τις λεπτομέρειες της συμφωνίας: «Έλαβε η ομάδα αυτό το οποίο απαιτήσαμε συν κάποια μπόνους και είμαστε καλυμμένοι στις απαιτήσεις που έθεσε ο κ. Κίρζης το πωλητήριο του Πίττα. Το άξιζε, δούλεψε πολύ αυτά τα χρόνια, μας έκανε περήφανους. Έκανε διαδοχικές χρονιές με βελτιωμένους αριθμούς και έφτασε η ώρα να κάνει τοι βήμα παραπάνω. Του είπε και ο πρόεδρος ότι εφόσον έρθει πρόταση που θα ικανοποιεί δεν θα σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία του ποδοσφαιριστή να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό».

Θα πάρει αρκετά χρήματα και από τον Σάλαι ο Απόλλωνας: «Ναι θα καρπωθεί και ο Απόλλωνας  ένα μεγάλο ποσό. Η ομάδα έδειξε τα τελευταία χρόνια ότι πουλά ποδοσφαιριστές και μπορεί να αποτελέσει ενδιάμεσο σταθμό για κάποιους για να κάνουν το βήμα στην καριέρα τους».

Για την ενίσχυση: «Θέλουμε τις επόμενες μέρες να προχωρήσουμε σε ενίσχυση με ακραίους επιθετικούς και τερματοφύλακα».

Έγινε προεργασία για τον αντικαταστάτη του Πίττα; «Έγινε μια προεργασία. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του προπονητή. Για την ώρα θέλει δύο ακραίους επιθετικούς και τερματοφύλακα. Αν ζητήσει κάτι περισσότερο θα προχωρήσουμε».

Για τον Άντος που δεν παίρνει χρόνο στα τελευταία φιλικά: «Είχε ένα πρόβλημα μυϊκό που αποκόμισε από το πρώτο φιλικό».

Για το θέμα ενίσχυσης με τερματοφύλακα: «Υπάρχει μια μικρή λίστα και θα αποφασίσουν μαζί Γιώργος Νικολάου και Μπογκντάν Αντόνε».

Για την μεταγραφή Βαλμπουενά: «Είναι μεγάλη μεταγραφή. Καθρέφτης είναι το γήπεδο. Θα μας βοηθήσει και αγωνιστικά και με την προσωπικότητα του. Ακούσαμε ότι δώσαμε μονοετές συμβόλαιο σε ποδοσφαιριστή ηλικίας 38 ετών. Αυτή είναι η πολιτική της διοίκησης να δίνει μόνο ένα χρόνο συμβόλαιο σε παίκτες πάνω από 35 χρόνων. Ήδη ο Βαλμπουενά λάμπει δια της παρουσίας του στην απιστολή».