3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΟΛΤΡΑ:Έχουμε ένα μικρό αβαντάζ,τίποτα όμως δεν έχει κριθεί

ΟΛΤΡΑ:Έχουμε ένα μικρό αβαντάζ,τίποτα όμως δεν έχει κριθεί

By on 1 Αυγούστου, 2023 0 268 Views

Ο προπονητής της  ΑΕΚ , Χοσέ Λουΐς Όλτρα, παρέθεσε συνέντευξη Τύπου για τον επαναληπτικό με την Τορπέντο, στην παρουσία του Νέναντ Τόμοβιτς.

-Για τη ρεβάνς: «Είναι πολύ σημαντικός αγώνας για την ομάδα, για όλους μας. Έχουμε ένα μικρό αβαντάζ, ένα μικρό πλεονέκτημα που παίζουμε και τον επαναληπτικό στην έδρα μας. Τίποτα όμως δεν έχει κριθεί. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί στο μάξιμουμ. Να είμαστε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε τα πράγματα που θα μας οδηγήσει στη νίκη. Χρειαζόμαστε τον κόσμο να μας στηρίξει κι εμείς να του το ανταποδώσουμε με μια νίκη και μια καλή εικόνα».
-Για τις καιρικές συνθήκες: «Ισχύουν και για τις δύο ομάδες. Εμείς είμαστε πιο συνηθισμένοι. Ο καιρός, το…χορτάρι, δεν είναι αυτά που παίζουν ποδόσφαιρο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα, στο πλάνο μας. Θα προτιμούσα να παίξουμε και πιο νωρίς. Στον πρώτο αγώνα, μετά το κακό πρώτο 5λεπτο, κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, είχαμε τον έλεγχο κι αυτό θέλω να δω από το πρώτο λεπτό. Να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια».
-Αν η περσινή πορεία προσδίδει επιπλέον κίνητρο ή πίεση: «Είπα ότι πρέπει να ξεχάσουμε τα θετικά και τα αρνητικά της περσινής σεζόν. Πλέον είναι μια διαφορετική χρονιά, θέλουμε να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία. Είναι πολύ σημαντικό να προκρινόμαστε για το πρεστίζ, το οικονομικό για την ομάδα. Πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε πέρυσι και το τι πετύχαμε, αλλά να σκεφτόμαστε μόνο τη νέα σεζόν».
-Αν η ΑΕΚ  θα είναι καλύτερη από πέρυσι: «Δεν μπορώ να το ξέρω τώρα, θα το δείξει ο χρόνος και θα απαντήσω στο τέλος της σεζόν. Με το ρόστερ που διαθέτουμε μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε Κύπρο κι Ευρώπη. Πιθανότατα θα έχουμε ακόμη 1-2 προσθήκες. Μου αρέσει η ομάδα, η συμπεριφορά που δείχνουν οι παίκτες. Το πραγματικό τεστ για όλους είναι τα αποτελέσματα».
-Τα αγωνιστικά: «Εκτός είναι οι Εγγλέζου, Κατελάρης κι ο Σάντος που δεν είναι στη λίστα. Ο Πίριτς και ο Άνχελ είναι στη διάθεσή μας».

ΝΕΝΑΝΤ ΤΟΜΟΒΙΤΣ
-Για τον αγώνα: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά το μόνο που σκεφτόμαστε είναι πώς θα περάσουμε στον επόμενο γύρο. Αναλύσαμε τον πρώτο αγώνα, ξέρουμε πού πρέπει να βελτιωθούμε, τι πρέπει να κάνουμε καλύτερα και είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε αυτό που θέλουμε. Είναι το πρώτο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο μας κι έχουμε μεγάλο κίνητρο. Θέλουμε όλοι να είναι χαρούμενοι μετά τον αγώνα».
-Για τα λάθη στο πρώτο ματς: «Δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο πρώτο 5λεπτο. Στο β’ ημίχρονο είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ αλλά από το πουθενά το δεχθήκαμε εμείς. Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι, δεν μπορούσαμε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι όμως πιστεύω ότι στον επαναληπτικό θα κάνουμε αυτό που χρειάζεται για να πάρουμε την πρόκριση».
-Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει μετά και την έλευση του Ρομπέρζ: «Είμαι 36 ετών, είναι σημαντικό που ήρθε ακόμη ένας παίκτης να με αντικαταστήσει (γέλια). Ο Ρόμπι είναι γνωστός από την παρουσία του στην Κύπρο, μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα. Είμαι χαρούμενος που είναι μαζί μας».
-Αν η περσινή πορεία προσδίδει επιπλέον κίνητρο ή πίεση: «Σίγουρα είναι μεγαλύτερο κίνητρο για να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία. Όπως κάναμε και πέρυσι. Είναι πλεονέκτημα για μας το ότι ξέρουμε να αγωνιζόμαστε σε τέτοιου είδους παιχνίδια».