30 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Πλάνο για διλό στο μυαλό του Πίντο.Τρεις υποψήφιοι για αλλαγές στην 11αδα(απόψε αναχωρεί η αποστολή)

By on 1 Αυγούστου, 2023 0 438 Views

Tελευταία απογευματινή προπόνηση στον Αρχάγγελο και αναχώρηση για τη Σερβία, με πρώτο σταθμό το Βελιγράδι και στη συνέχεια οδικώς στο Νόβι Σαντ, είναι το σημερινό πρόγραμμα του ΑΠΟΕΛ.

Οι γαλαζοκίτρινοι αναχωρούν απόψε στις 22:00 με ναυλωμένη πτήση και αναμένεται να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα. Καλούνται το βράδυ της Πέμπτης στην έδρα της Βοϊβοντίνα, όχι απλά να υπερασπιστούν το στενό 2-1 με το οποίο επικράτησαν στο πρώτο ματς, αλλά να προσπαθήσουν να κάνουν το παιχνίδι τους, απέναντι σε ένα ικανό και επικίνδυνο αντίπαλο, όπως φάνηκε και στο πρώτο ματς.

O Ρικάρντο Σα Πίντο έχει ξεκάθαρη εικόνα για τη σέρβικη ομάδα και εκείνο που περιμένει είναι να δει βελτιωμένη την ομάδα του, σε δύο τομείς, την αποτελεσματικότητα και την αμυντική λειτουργία. Επιβάλλεται να αυξηθούν τα καλά διαστήματα απόδοσης, έστω και αν αυτή την εποχή είναι αδύνατον για την ομάδα να είναι στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας.

Όσον αφορά το πλάνο, ο κόουτς του ΑΠΟΕΛ δεν θα πάει στη Σερβία για να παρατάξει την ομάδα του με αμυντικό προσανατολισμό, αλλά με πλάνο για διπλό, καθώς έτσι πιστεύει πως θα είναι καλύτερες οι πιθανότητες πρόκρισης, Σε σχέση με το πρώτο ματς, οι Μαρκίνιος, Βιγιαφάνες και Πέτροβιτς, είναι στις σκέψεις του προπονητή αν αποφασίσει να προχωρήσει σε αλλαγές.