3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

Η ΑΕΚ πήρε την πρόκριση εΧασε τη νίκη !

By on 2 Αυγούστου, 2023 0 14185 Views

Παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ αγχώθηκε μένοντας στο 1-1 με την Τορπέντο στην Αρένα εντούτοις η νίκη στον πρώτο αγώνα με 3-2 της χάρισε την πρόκριση στον Γ’ Προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.
Μοιρασμένο το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να ψάχνουν από νωρίς το γκολ που θα τις έβαζε μπροστά στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο ξεκίνημα, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν περισσότερες και μεγαλύτερες ευκαιρίες για να στείλουν την μπάλα στα δίκτυα, με κύριους εκφραστές των επιθέσεων τούς Σολ και Γκιούρτσο. Παρά τις προσπάθειες, τόσο ο Πίριτς όσο και ο Αμπράμοβιτς είχαν…απάντηση στις φάσεις που δημιουργήθηκαν και κάπως έτσι το 0-0 έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη έπεσε κάπως ο ρυθμός με τις δύο ομάδες να προσπαθούν κυρίως να μην δεχθούν γκολ. Η ΑΕΚ είχε ξανά περισσότερες ευκαιρίες χωρίς ωστόσο να καταφέρει να σκοράρει. Η μεγαλύτερη στιγμή του αγώνα ήταν το δοκάρι του Μπρούνο Γκάμα στο 74′.
Όλα αυτά μέχρι να φτάσουμε στα λεπτά των καθυστερήσεων εκεί όπου οι δύο ομάδες κατάφεραν να κάνουν ότι δεν έκαναν σε όλο τον αγώνα. Πρώτα ο Πονς στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων άνοιξε το σκορ για να απαντήσει άμεσα ο Γκόπαρτσικ στο 90+6′ για το τελικό 1-1. 

ΑΕΚ: Πίριτς, Σάντσες, Μιλίτσεβιτς, Τόμοβιτς, Γκαρσία, Μπονς, Λέδες, Φαράζ (Γκάμα 70′), Γκιούρτσο (Τρσικόφσκι 70′), Λόπες, Σολ.
Τορπέντο: Αμπράμοβιτς, Μπούρκο, Γλουντσέφκο, Πρεμούντροφ, Μίαλκο, Πατίτσεφ, Μίακις,Ποπούντει, Σεφτσένκο, Ξενοφοντοφ,Οβόνο