18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΟΛΤΡΑ:Να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να πάμε στο Ισραήλ για να προκριθούμε

ΟΛΤΡΑ:Να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να πάμε στο Ισραήλ για να προκριθούμε

By on 8 Αυγούστου, 2023 0 316 Views

Ο Χοσέ Λουΐς Όλτρα μίλησε σε διάσκεψη τύπου ενόψει του αυριανού (9/8-20:00) αγώνα της  ΑΕΚ κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.
Οι τοποθετήσεις του και το βίντεο:
Αρχικά«Αύριο έχουμε ένα δύσκολο και σημαντικό ματς. Αντιμετωπίζουμε μια σπουδαία ομάδα που έχει πολύ καλό προπονητή και παίκτες με ποιότητα. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Να δώσουμε το μάξιμουμ μας για να παλέψουμε για τις πιθανότητες για πρόκριση. Εμπιστεύομαι την ομάδα και με την υποστήριξη του κόσμου μας μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να παίξουμε κλειστά και να μην τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους γιατί έχουν πολύ καλούς ποδοσφαιριστές με άψογη τεχνική κατάρτιση. Είναι ματς 180 λεπτών και όχι 90. Αυτό που θέλουμε είναι να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να πάμε στο Ισραήλ για να προκριθούμε».
Αν θα προχωρήσει σε αλλαγές στον σχηματισμό και την 11άδα: «Πρέπει να βελτιώσουμε πάρα πολλά πράγματα γιατί είχαμε τον έλεγχο, όμως αναλύοντας το, δεν ήταν τόσο κακό από μέρους μας. Απλά χρειάζεται να έχουμε την ίδια ένταση και στην άμυνα και στην επίθεση. Αυτό είναι το πρόβλημα. Αν και έχουμε τον έλεγχο δύσκολα δημιουργούμε ευκαιρίες. Πάντα σκέφτομαι για αλλαγές. Προσπαθώ να επιλέγω την καλύτερη δυνατή 11άδα και τον καλύτερο σχηματισμό. Το αν είμαστε σωστοί στις επιλογές ή όχι θα το δούμε αύριο μετά το ματς».
Για το αν τον κάνει να νιώθει πιο άνετος που έχει περισσότερες επιλογές και για τον κόσμο: «Πάντα είναι σημαντικό για έναν προπονητή να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Υπολογίζω σε όλους τους ποδοσφαιριστές μου για το αυριανό ματς και δεν εξαρτόμαστε από οποιαδήποτε αγωνιστικά προβλήματα. Πάντα είναι το ίδιο για εμάς η υποστήριξη του κόσμου. Θέλουμε να τους έχουμε κοντά μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είναι σημαντικοί σε αυτή την προσπάθεια που θα κάνουμε για πρόκριση. Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας».
Για το ότι πέρσι, στους αγώνες με τη Μίντιλαντ η ομάδα έβγαζε πολύ καλύτερο πρόσωπο: «Το έχω πει πάρα πολλές φορές. Πρέπει να ξεχάσουμε την περσινή σεζόν. Πρέπει να αφήσουμε πίσω και τα καλά και τα καλά. Κάναμε καλό ξεκίνημα πέρσι αλλά τώρα δεν ήταν ανάλογο το ξεκίνημα. Πρέπει να βελτιωθούμε. Και φυσικά και πνευματικά. Είναι το ξεκίνημα της σεζόν και δεν μπορείς να συγκρίνεις με την περσινή χρονιά. Στόχος μας είναι να φτάνουμε στη νίκη σε κάθε ματς και προπόνηση με προπόνηση να βελτιωνόμαστε. Το λέω ξανά. Μαζί με τον κόσμο μας μπορούμε να νικήσουμε».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΧΕΛ:

«Υποστηρίζω όλα όσα είπε ο κόουτς μας. Παίζουμε ενάντια σε μια πολύ καλή ομάδα, αλλά στο γήπεδο μας με τη βοήθεια του κόσμου είμαστε πιο άνετοι. Το δείξαμε και πέρσι όταν παίρναμε αποτελέσματα στην έδρα μας και φτάσαμε μέχρι τους «16». Μπορούμε να τα καταφέρουμε, μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα και να πάμε στο Ισραήλ για να προκριθούμε».