20 Μαΐου, 2024
  • 20 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με στόχο τη νίκη για να αποδείξει ότι είναι το φαβορί το ΑΠΟΕΛ

Με στόχο τη νίκη για να αποδείξει ότι είναι το φαβορί το ΑΠΟΕΛ

By on 10 Αυγούστου, 2023 0 284 Views

Με το βλέμμα στα πλέι οφ του Conference League, το ΑΠΟΕΛ ρίχνεται στη μάχη των αναμετρήσεων με τη Ντίλα Γκόρι, με το πρώτο ματς να είναι προγραμματισμένο για σήμερα (20:00 Cablenet) στη Γεωργία.

Οι γαλαζοκίτρινοι είναι ομάδα με πολύ μεγαλύτερες ευρωπαϊκές παραστάσεις από τον αντίπαλο τους, αλλά και θεωρητικά με μεγαλύτερη ποιότητα, κάτι που πρέπει να βγάλει στο γήπεδο και στους δυο αγώνες για να μπορέσει να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης. Από τη μέρα που έγινε η κλήρωση το ΑΠΟΕΛ κουβαλά τον τίτλο του φαβορί, κάτι που ίσχυε και για τις αναμετρήσεις με τη Βοϊβοντίνα και καλείται να διαχειριστεί και αυτή τη φορά σωστά την κατάσταση για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης.

Η αγωνιστική ετοιμότητα του Μαρκίνιος, η καλή παρουσία του Εφραίμ στο διάστημα που αγωνίστηκε με τη Βοϊβοντίνα, αλλά και η αλλαγή τον ευρωπαϊκό κατάλογο στον οποίο συμπεριλήφθηκε ο Ντονγκαλά, δημιουργούν κάποια νέα δεδομένα που ενδεχομένως να διαφοροποιήσουν κάτι στο βασικό σχήμα. Ουσιαστικά παίζεται μια θέση, με τον Ρικάρντο Σα Πίντο να σκέφτεται να κρατήσει στον πάγκο τον Γουίλσον και να  χρησιμοποιήσει Μαρκίνιος ή Εφραίμ. Οι άλλες δέκα θέσεις δεν αλλάζουν, με τον Μπέλετς κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Σούσιτς και αριστερά ο Τσέπακ, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Κρέσπο και Ντβάλι. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Κονσταντίνοφ, Σαρφό και Ντάλσιο, ο Φετφατζίδης στο δεξί άκρο της επίθεσης και ο Κβιλιτάια στην κορυφή.

Οι γαλαζοκίτρινοι θα παραταθούν με επιθετική φιλοσοφία για να χτυπήσουν με αξιώσεις το διπλό και αν τα καταφέρουν θα γίνουν αφεντικό για την πρόκριση, ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει σε μια βδομάδα στο ΓΣΠ.