2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΝΤΙΛΑ:Θα προσπαθήσω να σκεφτώ κάτι για να κερδίσουμε το ΑΠΟΕΛ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΝΤΙΛΑ:Θα προσπαθήσω να σκεφτώ κάτι για να κερδίσουμε το ΑΠΟΕΛ

By on 11 Αυγούστου, 2023 0 309 Views

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της Ντίλα Γκόρι Αντρέι Ντεμτσένκο μετά την ήττα της ομάδας του από τον ΑΠΟΕΛ με 2-0 στην Τιφλίδα στον πρώτο αγώνα για τον γ’ προκριματικό γύρο του Conference League.

Αναλυτικά όσα είπε…

«Δεν είναι ωραίο να χάνεις τέτοια παιχνίδια. Το ΑΠΟΕΛ αμύνθηκε πολύ καλά, ο τερματοφύλακας τους είχε σπουδαίες αποκρούσεις. Τουλάχιστον είχαμε στιγμές, όμως μας έλειπαν τα καλά τελειώματα. Παρότι είχαμε δύσκολο αντίπαλο, δυστυχώς δεχθήκαμε δύο γκολ από λάθη και γι’ αυτό είμαι απογοητευμένος με την ήττα. Δεν είμαστε ρομπότ, είμαστε άνθρωποι και κάνουμε λάθη. Είπα στα παιδιά να μείνουν μαζί ως μια οικογένεια. Το ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε να παίζει μετά που ο αρχηγός μας αποβλήθηκε. Μέχρι τότε, δεν έκανε τίποτα σπουδαίο. Το ΑΠΟΕΛ πέρασε το κέντρο 4-5 φορές και έβαλε δύο γκολ.

Έχουν κάποιους κορυφαίους παίχτες. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Είναι κρίμα που ο Σάντος δεν θα είναι στον επαναληπτικό. Και σε προηγούμενα παιχνίδια χάσαμε τα πρώτα ματς και περάσαμε. Θα προσπαθήσουμε να σκεφτούμε κάτι για τη ρεβάνς για να κερδίσουμε.

Θα κάνουμε αλλαγές στο παιχνίδι της Κύπρου. Έχουμε τους Τεβζάτζε, Ντζοτσενίτζε και Ετού για το κέντρο της άμυνας, νομίζω ένας από αυτούς θα παίξει στη μεσαία γραμμή. Έχουμε επίσης τον Αντρονικασβίλι αλλά τώρα ήρθε και χρειάζεται δουλειά. Χρειαζόμαστε δύο γκολ και ανατροπή. Θα καθίσουμε κάτω να δούμε πώς θα πάει. Θα προσπαθήσω να σκεφτώ κάτι για να κερδίσουμε τον αντίπαλο».