17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Α.ΣΑΝΤΗΣ:Το πλάνο είναι ξεκάθαρο για την Ανορθωση.(Τι είπε για το οικονομικό,τους στόχους,τον Τσίκο και την βοήθεια που περιμένει )

Α.ΣΑΝΤΗΣ:Το πλάνο είναι ξεκάθαρο για την Ανορθωση.(Τι είπε για το οικονομικό,τους στόχους,τον Τσίκο και την βοήθεια που περιμένει )

By on 12 Αυγούστου, 2023 0 173 Views

Διαβαστε τις δηλώσεις του προέδρου της Ανορθωσης Α.Σαντη ο οποίος μίλησε για όλα πριν το φιλικό με την ΑΕΛ

Αναλυτικά όσα είπε:
«Νομίζω ότι σιγά σιγά ο κόσμος αρχίζει μέσω διακοπών να έρχεται στο γήπεδο, δεν έχουμε ως Ανορθωση παράπονο για την προσέλευση είτε για πέρσι είτε για τα εισιτήρια διαρκείας αν και χρειάζεται ακόμη περισσότερη προσπάθεια, θέλουμε τον κόσμο και την οικονομική βοήθεια. Η ομάδα δεν είναι ομάδα χωρίς τον κόσμο της.
Έχουμε πει πάρα πολλές φορές ότι μαγικό κουμπί δεν κρατάμε αλλά θεωρώ ότι μέχρι τώρα οι κινήσεις που έγιναν και η παρουσία της ομάδας στα λίγα φιλικά δίνουν το στίγμα του τι μπορεί να ακολουθήσει. Από δικής μας πλευράς και των παιχτών και του τεχνικού τιμ θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να επιστρέψει η Ανορθωση  εκεί που πρέπει να είναι, δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Η Ανορθωση χρειάζεται τον κόσμο της να είναι στο γήπεδο».
Αν είναι ευχαριστημένος από τις 11 μεταγραφές: «Είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά που γίνεται, από τον τρόπο με τον οποίον έχουν επιλεγεί οι παίχτες, δεν ήρθε κανείς που δεν τον έχει δει κάποιος από την ομάδα αγωνιζόμενο σε τουλάχιστον 5-6 παιχνίδια, δεν έχει έρθει παίχτης που να μην είναι στο πλάνο και τον τρόπο που θέλει η ομάδα να αγωνίζεται. Θεωρώ από το τι έχουμε δει ότι τα γρανάζια αυτής της ομάδας είναι αυτά που πρέπει να είναι για να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα οικονομικά δεδομένα και χωρίς υπερβολές».
Για την προετοιμασία κι αν μπορεί αυτό το ρόστερ να κάνει τον κόσμο περήφανο: «Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα» (σ.σ. δείχνοντας το γήπεδο). Έχει γίνει μια προσπάθεια ώστε η Ανορθωση  να επανέλθει εκεί που της αξίζει, επιλέξαμε συγκεκριμένο τεχνικό επιτελείο, έχουμε τεχνικό διευθυντή που συνεργαστήκαμε πάρα πολύ καλά, έχουν επιλεγεί ποδοσφαιριστές που ήρθαν αφότου τους παρακολουθήσαμε και αφού ταιριάζουν στον κόσμο παιχνιδιού της ομάδας. Δεν αποκτούμε ποδοσφαιριστές, φτιάχνουμε ομάδα. Τώρα αν αυτό που σχεδιάσαμε και ονειρευτήκαμε θα το δούμε στο γήπεδο, θα φανεί. Υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες, όπως οι τραυματισμοί. Βεβαίως είμαστε αισιόδοξοι».
Για την οικονομική σταθερότητα κι αν υπάρχει πλάνο: «Το πλάνο είναι ξεκάθαρο, το αναλύσαμε πολλές φορές, ελπίζω ότι στους επόμενους 2-3 μήνες θα φτάσουμε στα επιθυμητά επίπεδα που θέλουμε ώστε η οικονομική σταθερότητα που ονειρευόμαστε να υπάρξει. Αναφορικά με τον φετινό προϋπολογισμό είναι συγκεκριμένος και ξέρουμε πώς θα έρθουν τα λεφτά. Αυτά που μας ταλαιπωρούν είναι οι υποχρεώσεις από προηγούμενες χρονιές και ειδικότερα πέρσι. Ένα μεγάλο ποσό, 1,5 εκατομμύριο, δόθηκαν από τη διοίκηση για παλαιότερες υποχρεώσεις. Είναι φυσιολογικό, είναι μέρος του παιχνιδιού, το γνωρίζαμε. Οι συμπαίκτες είναι εκεί, δεν είναι θέμα, επαναλαμβάνω, αυτοί οι συμπαίκτες θα καλύψουν τον προϋπολογισμό, ευελπιστούμε και στη βοήθεια προηγούμενων παραγόντων, να συνεισφέρουν, και ο απλός κόσμος, είναι δουλειά και υποχρέωση όλων, δεν ανήκουν σε έναν, όπως και οι επιτυχίες. Αν θέλουμε να πρωταγωνιστήσει η ομάδα πρέπει να βοηθήσουμε. Αυτή η χρονιά είναι μεταβατική και χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια παρά αν ήταν όλα αρμονικά».
Για περαιτέρω ενίσχυση: «Όπως ξέρετε υπάρχουν ποδοσφαιριστές που είναι επιθυμία μας να αποχωρήσουν όχι επειδή δεν είναι καλοί παίχτες ή χαρακτήρες αλλά επειδή δεν ταιριάζουν στο πλάνο (σ.σ. Αμπαρτζουμιάν, Κίκο, Σαμπό). Οι ποδοσφαιριστές έχουν συμβόλαια, πρέπει να βρεθεί λύση, να βρουν ομάδα, να γίνουν οι διευθετήσεις που πρέπει για να αποχωρήσουν. Έχουμε χρονικό περιθώριο και αν το καταφέρουμε πιθανόν να γίνουν ακόμη μία-δύο προσθήκες αν ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής θεωρήσουν ότι είναι αναγκαίο. Μην ξεχνάτε πως φέτος η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται 15 Σεπτεμβρίου».