8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΟΛΤΡΑ:Nα ξεχάσουμε το πρώτο παιχνίδι.Θα το παλέψουμε, και γιατί όχι να κερδίσουμε

ΟΛΤΡΑ:Nα ξεχάσουμε το πρώτο παιχνίδι.Θα το παλέψουμε, και γιατί όχι να κερδίσουμε

By on 16 Αυγούστου, 2023 0 236 Views

Δείτε τι δήλωσε στην καθιερωμένη διάσκεψή τύπου πριν τον επαναληπτικό με την Μακάμπι ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Για τον αυριανό αγώνα και τις πιθανότητες της ομάδας.
«Αν βελτιώσουμε κάποια πράγματα σε σχέση με τον πρώτο αγώνα μπορούμε να έχουμε και εμείς κάποιες πιθανότητες για πρόκριση».
Σχετικά με την κατάσταση του Ρομπέρζ.
«Την περασμένη εβδομάδα ήταν άρρωστος. Αυτή την στιγμή είναι έτοιμος…Αν δεν παίξει αύριο στους επόμενους αγώνες θα έχει την ευκαιρία του. Έχουμε πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές και γεμάτο ρόστερ».
Πόσο δυσκολεύτηκε η AEK  στον ρυθμό της Μακάμπι στον πρώτο αγώνα.
«Είναι αλήθεια ότι είχαμε προβλήματα στο πρώτο αγώνα στο θέμα της ταχύτητας. Είναι ομάδα ιδιαίτερα ποιοτική και όταν έχει την μπάλα στην κατοχή της είναι επικίνδυνη. Είχαμε πολλά θέματα στον πρώτο αγώνα… Πρέπει να δοθεί περισσότερη βοήθεια στους ακραίους αμυντικούς και να δυσκολέψουμε όσο μπορούμε την Μακάμπι. Δεν μπορούμε να παίξουμε μόνο άμυνα. Πρέπει να πιέσουμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να σκοράρουμε αν θέλουμε την πρόκριση».
Αν υπήρξε απογοήτευση μετά το χαμένο πέναλτι.
«Δεν είμαι απογοητευμένος δεν μπορώ να το πω αυτό καθώς νωρίτερα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα τα πράγματα. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου.Πρέπει να ξεχάσουμε το πρώτο παιχνίδι, να είμαστε ο εαυτός μας, να είμαστε γρήγοροι. Θα το παλέψουμε, και γιατί όχι να κερδίσουμε».
Σχετικά με το αν υπήρξε επιπλέον προπόνηση σε περίπτωση που το παιχνίδι πάει στα πέναλτι: «Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Πιστεύω ότι όλα είναι θέμα αυτοπεποίθησης και μεντάλιτι. Ο Φραν (Σολ) έχει πολύ καλά χτυπήματα, είναι καλός εκτελεστής. Αυτά χρειάζονται ηρεμία».