8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΒΡΑΔΙΑ CONFERENCE:Το ΑΠΟΕΛ σφραγίζει την πρόκριση,δύσκολες μάχες για Ομόνοια και ΑΕΚ αλλά ελπίζουν και πιστεύουν(το πρόγραμμα)

ΒΡΑΔΙΑ CONFERENCE:Το ΑΠΟΕΛ σφραγίζει την πρόκριση,δύσκολες μάχες για Ομόνοια και ΑΕΚ αλλά ελπίζουν και πιστεύουν(το πρόγραμμα)

By on 17 Αυγούστου, 2023 0 2174 Views

Τριπλή εκπροσώπηση σήμερα για την Κύπρο στο Conference League (ΑΠΟΕΛ,ΟΜΟΝΟΙΑ,ΑΕΚ), με την ευχή ότι ο απολογισμός των ομάδων μας θα καταγράψει νέες νίκες και ταυτόχρονα προκρίσεις.
ΑΠΟΕΛ
Το ΑΠΟΕΛ μετά το 2-0 στη Γεωργία στον επαναληπτικό του ΓΣΠ (ώρα έναρξης 20:00 Cablenet) θα επιδιώξει να σφραγίσει την πρόκριση με δεύτερη νίκη απέναντι στην Ντίλα Γκόρι και παράλληλα να φτάσει στις τέσσερις νίκες σε ισάριθμους φέτος αγώνες στη διοργάνωση.
Σφραγίζοντας την πρόκριση θα αντιμετωπίσει στα play offs την Γάνδη Βελγίου που κέρδισε στον πρώτο αγώνα 5-0 την Πογκόν Πολωνίας και έχει την πρόκριση στο χέρι.
ΟΜΟΝΟΙΑ
Η Ομόνιοια με γκολ του Μπέζουςς που σκόραρε για τρίτο σερί παιχνίδι στην Ευρώπη και έφτασε στα έξι τέρματα, επικράτησε με 1-0 της Μίντιλαντ στο Στάδιο ΓΣΠ και ελπίζει για πρόκριση στη Δανία.
Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί σήμερα στο Arena Herning (ώρα έναρξης 20:45 Primetel)) και ο νικητής θα συνεχίσει στη διοργάνωση όπου στα play offs θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα Λέγκια Βαρσοβίας – Αούστρια Βιέννης. Στον πρώτο αγώνα επικράτησαν εκτός έδρας οι Αυστριακοί με 2-1.Δύσκολη η αποστολή της Ομόνοιας αλλά η νίκη στο πρώτο παιχνίδι της δίνει το δικαίωμα να ελπίζει πως θα πετύχει τον στόχο της πρόκρισης με μια καλή εμφάνιση μέσα στην Δανία.
ΑΕΚ
Η ΑΕΚ μετά το 1-1 στη Λάρνακα, στο γειτονικό Ισραήλ και συγκεκριμένα στο Bloomfield Stadium (ώρα έναρξης 20:00 primetel)) θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ-Αβίβ με στόχο την πρόκριση που θα της δώσει θέση για τα play offs.Στην ΑΕΚ ξέρουν ότι θα έχουν δύσκολο έργο αλλά θα παλάιψουν για την πρόκριση.Το χαμένο πέναλτι του Τρισκόφσκι στέρησε τη νίκη στον πρώτο αγώνα αλλά στο [ποδ΄σοφαιρο όλα είναι πιθανά με την ευχή αυτή την φορά οι συγκυρίες να είναι υπέρ της ομάδας της Λάρνακας
Ο νικητής του πιο πάνω αγώνα, ακολούθως θα αναμετρηθεί με το νικητή του αγώνα NK Τσέλιε Σλοβενίας – Νέμαν Γκρότνο Λευκορωσίας. Στον πρώτο αγώνα νίκησαν με 1-0 οι Σλοβενοί και ο επαναληπτικός θα γίνει στην Ουγγαρία.