20 Μαΐου, 2024
  • 20 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Δεν μπορώ να καταλάβω πως δόθηκε αυτό το πέναλτι αλλά και η κόκκινη κάρτα.Είναι απίστευτο το βλέπω τώρα. Άλλαξαν όλα

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Δεν μπορώ να καταλάβω πως δόθηκε αυτό το πέναλτι αλλά και η κόκκινη κάρτα.Είναι απίστευτο το βλέπω τώρα. Άλλαξαν όλα

By on 17 Αυγούστου, 2023 0 266 Views

Διαβάστε τις δηλώσεις του Σωφρόνη Αυγουστή μετά την ήττα με 5-1 από την Μίντιλαντ. Αιχμές προς την διαιτησία του Mc Nabb.

Αρχικό σχόλιο… “Eιμαστε αρκετά απογοητευμένοι. Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμη μια απόφαση λάθος αλλά και δεύτερη απόφαση λάθος; Mας κατέστρεψε το πλάνο μας. Η ομάδα μπορούσε με 11 ποδοσφαιριστές να σκοράρει και να προκριθεί. Φάγαμε εύκολα γκολ, παρόλο που μείναμε με δέκα παίκτες βάλαμε ένα ωραίο γκολ. Έγινε προσπάθεια, βλέπουμε την επόμενη μέρα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως δόθηκε αυτό το πέναλτι αλλά και η κόκκινη κάρτα. Είναι κρίμα. Είναι απίστευτο το βλέπω τώρα. Άλλαξαν όλα. Ξεκινά το πρωτάθλημα, βλέπουμε την επόμενη μέρα.”

“Αν πηγαίναμε με το 1-1 στο ημίχρονο θα ήταν πολύ σημαντικό. Θα είχαμε περισσότερη ηρεμία. Ο αντίπαλος με σέντρες σκόραρε δυο γκολ.”

“Αυτό που έχει σημασία είναι να ηρεμήσουμε μετά από μια βαριά ήττα. Πρέπει να παρθούν αποφάσεις με ηρεμία. Υπήρχαν κάποια θετικά. Θα τα αναλύσουμε. Το τι χρειάζεται θα προσπαθήσουμε να το βελτιώσουμε”.