30 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 30 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τραγικό λάθος από τον διαιτητή και κενά στην άμυνα έφεραν την συντιβή και τον αποκλεισμό της Ομόνοιας

Τραγικό λάθος από τον διαιτητή και κενά στην άμυνα έφεραν την συντιβή και τον αποκλεισμό της Ομόνοιας

By on 17 Αυγούστου, 2023 0 298 Views

Ήττα με 5-1 και αποκλεισμός για την Ομόνοια, η οποία με 10 παίκτες από νωρίς δεν άντεξε την πίεση της Μίντιλαντ.

Στο 24ο λεπτό ο Κούσουλος δέχτηκε την αποβολή (λανθασμένη απόφαση χωρίς VAR για διόρθωση ) και ταυτόχρονα η Μίντιλαντ κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Τσο στο 27΄και έκανε το 1-0. Στο 31΄ο Κακουλλής τρύπωσε στη περιοχή και έκανε το 1-1. Στο 43΄ο Φραγκουλίνο έκανε το 2-1, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 45+2 έκανε το 3-1.

Στο 65΄ο Φραγκουλίνο με εξαιρετικό γκολ ολοκλήρωσε το χατ τρικ και έκανε το 4-1, ενώ στο 80΄ο Γκίγκοβιτς έκανε το 5-1.

Η τραγική απόφαση του 24΄και τα αρκετά λάθη στην άμυνα της Ομόνοιας έπαιξαν καθοριστικό ρόλο και έφεραν την συντιβή και τον αποκλεισμό της Ομόνοιας.

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Μίντιλαντ να έχει την κατοχή και την Ομόνοια να προσπαθεί να κλείσει όλους τους χώρους. Στο 8ο λεπτό η Ομόνοια είχε ένα καλό σουτ με τον Κακουλλή αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε, ενώ 3 λεπτά μετά ένα σουτ του Μπεζούς έφυγε κόρνερ. Στο 14΄ο Φρανκουλίνο έφυγε πίσω από την άμυνα, έκανε το σουτ και έσωσε ο Φαμπιάνο.

Στο 24ο λεπτό ο Κούσουλος δέχτηκε την αποβολή και ταυτόχρονα η Μίντιλαντ κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Τσο εύστοχα για το 1-0 στο 27΄. Πάντως η απόφαση φάνηκε τραγικό λάθος του διαιτητή που στοίχισε στην Ομόνοια.Χωρίς παράβαση δόθηκε πέναλτι και κόκκινη…χωρίς VAR να διορθώσει το λάθος. Η Ομόνοια προς στιγμή αντέδρασε με γκολ αλλά ακολούθησαν υραγικά λάθη στην άμυνα και με πάικτη λιγότερο ήρθε η συντιβή.

Στο 31΄ο Κακουλλής τρύπωσε με ταχύτητα στη περιοχή μετά από πάσα του Μπεζούς και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 1-1.

Στο 41΄η Μίντιλαντ είχε επικίνδυνη φάση στην περιοχή με τον Μάθιους να πέφτει και να απομακρύνει, ενώ 2 λεπτά μετά ο Φαμπιάνο απομάκρυνε σε κόρνερ. Η Ομόνοια στο 43΄δέχτηκε 2ο γκολ με τον Φραγκουλίνο από κοντά  να σκοράρει με το κεφάλι με απούσα την άμυνα.

Στο 45΄ο Φαμπιάνο απέκρουσε κεφαλιά του Τσο, ωστόσο λίγο μετά ο Φραγκουλίνο από κοντά έκανε το 3-1 και έκανε τα πράγματα για την Ομόνοια πολύ δύσκολα σε μια άλλη φάση όπου η άμυνα της Ομόνοιας και ιδιαίτερα ο Λέτσιακς ήταν θεατής.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η Ομόνοια ξεκίνησε με τρεις αλλαγές, Χάμπος, Μίλετιτς και Μαρκίνιος αντί Λοϊζου, Λέζιακς και Μάθιους, ενώ με το ξεκίνημα ο Φαμπιάνο είχε μεγάλη απόκρουση στο 47΄.

Στο 64΄ο Φραγκουλίνο μετά από κατέβασμα του Κάμπα έκανε το 4-1. Ο Γκίγκοβιτς στο 80΄έκανε το 5-1 με πλασέ από το ύψος του πέναλτι.

Μίντιλαντ: Λες, Σόρενσεν, Γκάρτενμαν, Ζουνίνιο (75΄Ορτίθ), Παουλίνιο, Όλσον, Γκίγκοβιτς, Σαρλς (46′ Κάμπα), Σιμσίρ (75′ Μαρτίνεζ), Ντζου (65′ Φόσουμ), Τσο (79΄Μπρουμάδο).

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Μάθιους (46′ Μίλετιτς), Κουλιμπαλί, Λανγκ, Λέτσιακς (46′ Μαρκίνιος), Μπασιρού, Κούσουλος, Σεμέδο (69′ Σίμιτς), Λοΐζου (46′ Χαραλάμπους), Μπεζούς (69′ Ανσαριφάρντ), Κακουλλής.

Κίτρινες: Σιμσίρ, Όλσον / Μάθιους, Μπασιρού, Μπέζους, Μίλετιτς

Κόκκινες: – / Κούσουλος 25′