20 Μαΐου, 2024
  • 20 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η ΑΕΖ καλή πρόβα για το ΑΠΟΕΛ ενόψει της μάχης στο Βέλγιο.(ερωτηματικό ο Κρέσπο,χωρίς Σαρφό στον πρώτο αγώνα με την Γάνδη)

Η ΑΕΖ καλή πρόβα για το ΑΠΟΕΛ ενόψει της μάχης στο Βέλγιο.(ερωτηματικό ο Κρέσπο,χωρίς Σαρφό στον πρώτο αγώνα με την Γάνδη)

By on 18 Αυγούστου, 2023 0 199 Views

Η επόμενη μέρα της πρόκρισης στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ, φέρνει το AΠΟΕΛ να έχει σαν επόμενο αντίπαλο την ΑΕΖ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Εκεί όμως που κυριαρχεί το ενδιαφέρον είναι στις διπλές αναμετρήσεις με τη Γάνδη και πρώτα αυτή της ερχόμενης Πέμπτης στο Βέλγιο.
Βασικά, το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, θα καθορίσει τις πιθανότητες για την πρόκριση στους ομίλους. Οι Βέλγοι είναι το φαβορί για την πρόκριση με το ΑΠΟΕΛ να πρέπει να κάνει την υπέρβαση για να τους αποκλείσει.
Εν όψει της πρώτης αναμέτρησης, η προσοχή επικεντρώνεται στον Κρέσπο και αν θα προλάβει να αγωνιστεί. Οι εκτιμήσεις, θέλουν τον Ισπανό, να είναι αμφίβολος και οι πιθανότητες να είναι ή όχι έτοιμος βρίσκονται στο 50%.
Αν απουσιάσει, τότε θα κληθεί εκ νέου ο Πέτροβιτς να τον αντικαταστήσει. Ο Σέρβος ήταν σχετικά καλός με τη Ντίλα Γκόρι και συνεργάστηκε ικανοποιητικά με τον Ντβάλι. Εκτός θα είναι ο Σαρφό που δεν μπορεί να ταξιδέψει στο Βέλγιο. Υπάρχει όμως η επιλογή του Βιγιαφάνες με τον Αργεντινό να δείχνει ότι βρίσκει τον καλό του εαυτό.

Ο αγώνας με την ΑΕΖ δεν στερείται σημασίας και το ΑΠΟΕΛ θα κυνηγίσει μόνο τη νίκη αού στόχος του είναι η κορυφή και θέλει να αρχίσει θετικά τον μαραθώνιο. Με νεοφώτιστη ομάδα αντίπαλο πάντα υπάρχει παγίδα…αν δεν υπάρχει σοβαρότητα και προσοχή.Το ΑΠΟΕΛ έχει εμπειρία και θα προσέξει γι ανα μην βρεθεί προ εκπλήξεως και ταυτόχρονα θα κάνει μια γερή πρόβα 11αδας ενόψη του αγώνα με την Γάνδη και τις δεδομένες απουσίες