27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ωραία η Πάφος FC.Mε το καλημέρα ετοιμότητα και τριάρα

Ωραία η Πάφος FC.Mε το καλημέρα ετοιμότητα και τριάρα

By on 18 Αυγούστου, 2023 0 30309 Views

Με το δεξί μπήκε στο νέο «μαραθώνιο» η ομάδα της Πάφος FC καθώς επικράτησε της Καρμιώτισσας με 3-0. Οι παίκτες του Χουάν Κάρλος Καρσέδο ήταν από την αρχή του αγώνα καλύτεροι και παρά την δυσκολία που είχαν στην δημιουργία φάσεων (στο ξεκίνημα) εντούτοις έφυγαν εύκολα με το πολυπόθητο τρίποντο. Καλά στοιχεία κυρίως στο δεύτερο μέρος έδειξε η Καρμιώτισσα .

Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά από τις δύο ομάδες που δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Η ομάδα της Πάφου με όπλο την ποιότητα κάποιων ποδοσφαιριστών ευτύχισε να σκοράρει με τον συνήθη ύποπτο Ζάιρο στο 35’ έπειτα από ασίστ του άλλου Βραζιλιάνου της ομάδας Μπορύνο. «Αγκάλιασε» το γκολ με το «καλησπέρα» του δευτέρου ημιχρόνου η Καρμιώτισσα όμως Γρανιντάρου (2 φορές) και Σουκ δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Η απάντηση ήταν άμεση από την γηπεδούχο ομάδα καθώς ο Ντράγκομιρ στο 60΄με ένα πανέμορφο γκολ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο ντεμπούτο του με την φανέλα της Πάφος FC o Ντουμάσι ο οποίος πέρασε σαν αλλαγή στον αγώνα. Καθολική υπεροχή για την γηπεδούχο ομάδα που ικανοποίησε τόσο τον κόσμο όσο και τον ιδιοκτήτη Σεργκέι Λομάκιν που βρέθηκε στο «Στέλιος Κυριακίδης». Με το ΑΠΟΕΛ στην δεύτερη αγωνιστική η ομάδα της Πάφου, κόντρα στην Ομόνοια θα ψάξει τους πρώτους βαθμούς η Καρμιώτισσα.

Πάφος FC:Πάφος: Ίβουσιτς, Κβίντα, Μπρούνο, Ζάιρο (76′ Νταβό), Μποκάι (65′ Ταβάρες), Ικόκο, Ρους, Αμντουσαλάμοφ (46′ Τουμάσι), Βαλακάρι (82′ Πελάζιο), Ναμ, Ντράγκομιρ (82′ Νταλίνια)

Καρμιώτισσα: Ανέστης, Μαλόνε, Γκράβενμπεργκ (Μιλιντσεάνου 62΄), Λουκίλι (Ντούμπια 62΄), Παντελή, Γρανιντάρου, Νιούπορτ, Αγγελή, Μπεν Σαλάμ (Τσουκαλάς 46′), Κοβάσεβιτς, Σουκ