12 Μαΐου, 2024
  • 12 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ANTONE:. Αυτός ήταν ο λόγος που δεν κερδίσαμε σήμερα. Η συνεχής διακοπή του ρυθμού…

ANTONE:. Αυτός ήταν ο λόγος που δεν κερδίσαμε σήμερα. Η συνεχής διακοπή του ρυθμού…

By on 20 Αυγούστου, 2023 0 159 Views

Ο προπονητής του Απόλλωνα Μπογκτάν Αντόνε μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά το 1-1 με τον Οθέλλο Αθηαίνου.

“Τι να πω. Δεν έχω πολλά να πω. Μπήκαμε καλά κάναμε καλή αρχή, με φάσεις και σκοράραμε σχετικά νωρίς. Μετά ήταν το διάλειμμα για το νερό και χάσαμε τον ρυθμό μας και ήρθε καπάκι η ισοφάριση του αντιπάλου και το σκορ πήγε στο 1-1 στο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο επιβάλαμε τον ρυθμό μας χάσαμε ευκαιρίες όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Σίγουρα θα έρθουν παιχνίδια όπως το σημερινό που θα γυρεύουμε το γκολ θα πιέζουμε και δεν θα έρχεται και ο χρόνος θα κυλά υπέρ του αντιπάλου και θα το χρησιμοποιήσει να αμυνθεί και να σπαταλήσει χρόνο όπως έγινε και σήμερα”.

“Από τέτοια παιχνίδια πρέπει να επιβάλεις το ρυθμό σου, να βάζεις πίεση στον αντίπαλο για να τον οδηγήσεις σε λάθη. Κυριαρχούσαμε στο γήπεδο και όταν ήρθε η ισοφάριση και ήρθαν οι διακοπές ήταν λογικό να χάσουμε τον ρυθμό μας. Ήταν και η ζέστη. Και όταν πρέπει εσύ να τρέξεις και να πιέσεις είναι εναντίον σου. Ο αντίπαλος αυτό το χρησιμοποιήσε εναντίον μας. Αυτό το είδαμε και με τον Χάμπο που αναγκαστικά έγινε αλλαγή γιατί ένιωθε κράμπες. Αυτό το βλέπουμε και το ξέρουμε και στο εξωτερικό από ομάδες που αρέσκονται να πιέζουν και να βγάζουν ένταση. Όταν η άλλη ομάδα διακόπτει και ρίχνει το ρυθμό τότε χρειάζεσαι και εσύ κάποια λεπτά για να μπεις στο παιχνίδι. Αυτός ήταν ο λόγος που δεν κερδίσαμε σήμερα. Η συνεχής διακοπή του ρυθμού”.

Για αν θα γίνει το πάθημα, μάθημα… “Αυτό το παιχνίδι ίσως να το ξαναδούμε τη φετινή χρονιά. Ο αντίπαλος θα προσπαθεί να σε βραχυκυκλώσει. Σε τέτοια παιχνίδια χρειάζεται και η ποιότητα των παικτών, που κάποιοι παίκτες μπορεί να σου δώσουν κάτι παραπάνω και να σου δώσουν το γκολ ανα πάσα στιγμή. Σήμερα δυστυχώς δεν είχαμε πολλές επιλογές στην επίθεση, που θεωρώ μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω και έχει το γκολ, και έχει την ποιότητα να ξεκλειδώσει τις άμυνες. Ο Κρέμτσικ που μπήκε αλλαγή είχε χάσει πολλές προπονήσεις τις περασμένες βδομάδες και ήταν ανέτοιμος. Καλέστηκε να μπει στον αγώνα και να βοηθήσει όσο μπορούσε όμως ήταν δύσκολο πολύ κόντρα στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία του αντιπάλου. Βρήκαμε ευκαιρίες όμως δεν σκοράραμε δεύτερο γκολ. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες προσπάθησαν. Σίγουρα περιμένουμε κάτι περισσότερο από ορισμένους παίκτες όμως δεν έχω παράπονο από τους παίκτες που προσπάθησαν σε όλη τη διάρκεια”

Για τον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας με τις ψηλές μπαλιές μετά το γκολ… “Δεν πιστεύω πως μετά το γκολ μόνο με μακρινές μπαλιές πήγαμε να επιτεθούμε. Είχαμε ευκαιρίες που ήρθαν από συνδυασμό. Σε κάποιες στιγμές δοκιμάσαμε και μακρινές μπαλιές. Δυστυχώς κάποιες από αυτές οι μπαλιές δεν είχαν αίσιο τέλος και δεν βγήκαν οι επιθέσεις όμως θεωρώ πως είχαμε φάσεις και έτσι για να σκοράρουμε. Όμως ο λόγος που δεν κερδίσαμε δεν ήταν ότι δοκιμάσαμε με μακρινές μπαλιές. Δοκιμάσαμε με όλους τους τρόπους”.

Για τη μεταγραφική ενίσχυση… “Θα δούμε. Είναι ανοιχτό το παράθυρο. Θα αναλύσουμε και το σημερινό αγώνα και θα συζητήσουμε εσωτερικά βάσει τι έγινε σήμερα. Αν προχωρήσουμε σε μεταγραφικές κινήσεις θα είναι μία με δύο κινήσεις. Θα το δούμε τις επόμενες μέρες θα γίνει η ανάλυση και θα πράξουμε ανάλογα”