18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τι λένε στην Ανόρθωση για το VAR,τον Καστέλ ,τον Κάργα και την ενίσχυση

Τι λένε στην Ανόρθωση για το VAR,τον Καστέλ ,τον Κάργα και την ενίσχυση

By on 21 Αυγούστου, 2023 0 282 Views

   

   

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου μίλησε στον

ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους:

Αναλυτικά:

Αρχικό σχόλιο: «Ήταν μια όμορφη βραδιά Σαββάτου, γιατί κερδίσαμε και ξεκίνησαμε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά και γιατί ήρθε ο κόσμος και γέμισε το γήπεδο σε μία περίοδο διακοπών. Παρόλ’ αυτά 7 χιλιάδες και περισσότεροι ήρθαν στο γήπεδο και μας έσπρωξαν προς τη νίκη. Σίγουρα χρήζει βελτίωσης η ομάδα, όμως σε γενικές γραμμές είχαμε μια καλή εμφάνιση και πήραμε τη νίκη. Δεν είμαστε στο 100%, κάτι που παραδέχθηκε ο προπονητής, είναι και κάποια παιδιά που δεν έχουν μπει ακόμη, είτε μπήκαν για λίγο και πρόσφεραν όσο αγωνίστηκαν. Είναι και ο Κάργας που είναι τραυματίας, είναι και ο Γκασάμα που δεν αγωνίστηκε».

Για τον Καστέλ: «Δεν είναι ο παίκτης που γράφτηκε στην αρχή και παρουσιάστηκε, αλλά ούτε ο παίκτης που περιγράφεται τώρα. Ούτε είναι ο ποδοσφαιριστής των μηδέν γκολ, αλλά ούτε ο ποδοσφαιριστής των δύο γκολ και της μία ασίστ. Ήταν πολύ ψηλά στις λίστες των αρμοδίων, είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει στην ομάδα μας. Οι μεταγραφές που γίνονται στην Ανόρθωση γίνονται βάση του μέσου όρου ηλικίας και να τους γνωρίζουν οι αρμόδιοι για να δένονται με τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει ο προπονητής».

Για Κάργα: «Για τον Κάργα θα δείξει στην τελική εξέταση του παίκτη. Δεν θα προλάβει το ματς με τον Οθέλλο, θα έρθει νωρίτερα όμως και θα φανεί πόσο θα ανταποκριθεί στις προπονήσεις»