19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Παναθηναϊκός:Η εκτός έδρας δοκιμασία με Μπράγκα με στόχο να πάρει σκορ πρόκρισης

Παναθηναϊκός:Η εκτός έδρας δοκιμασία με Μπράγκα με στόχο να πάρει σκορ πρόκρισης

By on 23 Αυγούστου, 2023 0 2972 Views

Ο Παναθηναϊκός δίνει απόψε (22:00 Cytavision) το πρώτο του παιχνίδι με τη Μπράγκα στην Πορτογαλία με βασικό ζητούμενο να πάρει αποτέλεσμα που να τον βάλει σε τροχιά πρόκρισης.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του μία νέα αγωνιστική δοκιμασία στην Ευρώπη. Αυτή με τη Μπράγκα εκτός έδρας.

Το πρωί της Τρίτης η αποστολή του «Τριφυλλιού» αναχώρησε για την Πορτογαλία, όπου απόψε το βράδυ στις 22:00 οι «Πράσινοι» καλούνται να κάνουν το πρώτο βήμα για την επιστροφή τους στη φάση των ομίλων του Champions League. Άπαντες, με εξαίρεση τον τραυματία Κλεϊνχέισλερ και τον ανέτοιμο Γκάνεα έφτασαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με την αισιοδοξία πως κάτι καλό θα γίνει και αυτή τη φορά.

Ο Ιβάν Γιοβάνονοβιτς είχε πάρει όλους τους παίκτες μαζί του, και αυτούς που είναι δηλωμένοι στην ευρωπαϊκή λίστα και αυτούς που έχουν μείνει εκτός. Εξάλλου μέχρι και 24 ώρες πριν τη σέντρα είχε το περιθώριο για να προχωρήσει σε 2 αλλαγές στην ευρωπαϊκή του λίστα στον Παναθηναϊκό.

Κάτι που τελικώς έκανε. Και αυτό καθώς ο Γιοβάνοβιτς έκανε γνωστές τις αλλαγές, με τους Αράο και Σένκεφελεντ να παίρνουν τη θέση των Κλεϊνχέισλερ και Πάλμερ Μπράουν για το ματς με τη Μπράγκα.

Σημειώνεται πως το πρώτο παιχνίδι γίνεται στην Πορτογαλία απόψε 23 Αυγούστου και η ρεβάνς έξι ημέρες αργότερα, στις 29 του μήνα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Και τα 2 ματς θα αρχίσουν στις 22:00.