20 Μαΐου, 2024
  • 20 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ:Πετύχαμε πολύ όμορφα, απίστευτα γκολ.Ξέρουμε ακριβώς πού ήταν το πρόβλημα, θα φροντίσουμε να μην επαναληφθεί

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ:Πετύχαμε πολύ όμορφα, απίστευτα γκολ.Ξέρουμε ακριβώς πού ήταν το πρόβλημα, θα φροντίσουμε να μην επαναληφθεί

By on 27 Αυγούστου, 2023 0 553 Views

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ Χρίστος Χαραλάμπους μετά τη δραματική νίκη της ομάδας του με 4-3 επί της ΑΕΖ στο στάδιο Aλφαμεγα.

.

Αναλυτικά όσα ανέφερε…

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι, παρόλο που παίζαμε με μια νεοφώτιστη στην έδρα μας, το πρώτο 15λεπτο ήρθε να το επιβεβαιώσει. Στις τρεις φορές που πέρασε το κέντρο έβαλε δύο γκολ κι ήταν παρόμοια με αυτά που δεχόμασταν στα πρώτα φιλικά και αυτό με ανησύχησε. Στα τελευταία φιλικά και στο επίσημο με τη Δόξα δεν το είχαμε. Το να μην διατηρήσεις κάτι που διορθώθηκε είναι ευθύνη του προπονητή. Μέχρι να βρούμε τα πόδια μας δεν αποσυντονιστήκαμε, βάλαμε την μπάλα κάτω, κερδίσαμε την κόκκινη σε ένα τετ-α-τετ, είχαμε υπομονή, πετύχαμε πολύ όμορφα, απίστευτα γκολ, το γυρίσαμε και παρά την ψυχρολουσία με το 3-3 είχαμε πάλι την υπομονή και καθαρό μυαλό πετύχαμε ένα άλλο υπέροχο γκολ και δίκαια νικήσαμε. Ξέρουμε ακριβώς πού ήταν το πρόβλημα, θα φροντίσουμε να μην επαναληφθεί. Στο δεύτερο ημίχρονο μία φάση δεχθήκαμε.

Για το τι έφταιξε για το άσχημο ξεκίνημα: «Ίσως ο ενθουσιασμός με τόσο κόσμο να μπούμε παρορμητικά… Αλλά όταν επιτίθεσαι δεν μπορείς να αφήνεις ακάλυπτη την άμυνα σου».

Για αριστερό μπακ: Δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή που να είμαστε σε συζητήσεις αλλά αν προκύψει κάτι ίσως το εξετάσουμε. Είμαι ικανοποιημένος με το ρόστερ, θα επανέλθει σε 1-1,5 μήνα ο Νεοφύτου.

Για Χέντι και Σρνιτς: «Ήταν ένα ρίσκο (σ.σ. το να αγωνιστούν) όμως εκ του αποτελέσματος πήραμε σωστή απόφαση. Ο ένας δεν είναι έτοιμος, ο άλλος ήρθε πριν τρεις μέρες. Τα γκολ τους βοήθησαν στην ανατροπή».

Για Πάφο: «Πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Το κλίμα είναι πολύ καλό, έχουμε αυτοπεποίθηση και όποιος μας υποτιμήσει θα έχει πρόβλημα».