1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • XΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ:Δουλεύουμε σκληρά για μια Νέα Σαλαμίνα για όλη τη χρονιά, όχι μόνο στην αρχή

XΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ:Δουλεύουμε σκληρά για μια Νέα Σαλαμίνα για όλη τη χρονιά, όχι μόνο στην αρχή

By on 27 Αυγούστου, 2023 0 432 Views

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Χριστόδουλος Χριστοδούλου. 

”Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα να διαχειριστούμε μετά τη βαριά στην πρώτη αγωνιστική. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στους παίχτες για την πολύ καλή εμφάνιση που είχαν, έδειξαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι μπορούμε. Όπως σας είπα και την προηγούμενη βδομάδα πιστεύω σε αυτά τα παιδιά, το ίδιο λέω και τώρα. Υπάρχουν αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι χρειάζονται χρόνο. Δουλεύουμε σκληρά για να παρουσιάσουμε μια Νέα Σαλαμίνα για όλη τη χρονιά, όχι μόνο στην αρχή. Κάθε βδομάδα με τα καλά μας και τα κακά μας θέλουμε να διεκδικούμε τους τρεις βαθμούς. Θεωρώ ότι σήμερα ελέγχαμε το ρυθμό, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν καλύτεροι.  Έχοντας εμείς τις πιο κλασικές φάσεις, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού δεχθήκαμε το γκολ. Μπήκαμε στα αποδυτήρια μιλήσαμε με τα παιδιά. Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση. Φρεσκάραμε την ομάδα την ώρα που χάναμε τις δυνάμεις μας. Ισοφαρίσαμε και ήμασταν εκεί. Το τελευταίο που έχω να πω είναι ότι με αυτό τον κόσμο στο πλευρό μας όντως νιώθουμε δυνατοί. Θέλω να τους δώσω το μήνυμα ξανά ότι πρέπει να μας στηρίζουν. Ήταν πολύ θετικό το μήνυμα πως μετά από μια ήττα 4-0 γέμισαν το Αμμόχωστος. Θέλω να στείλω το μήνυμα να παραμείνουν κοντά μας για τη δύσκολη συνέχεια”. 

Για το αν συμφωνεί ότι αν Νέα Σαλαμίνα ευστοχούσε το πέναλτι θα μπορούσε να κερδίσει το παιχνίδι: 

”Ενδεχομένως ναι όπως εξελίχθηκε το δεύτερο μέρος. Το σημαντικό, όμως, για εμένα ως προπονητή είναι ότι είδα τα παιδιά στεναχωρημένα στα αποδυτήρια. Ένιωθαν ότι η νίκη μας άξιζε. Χωρίς να μας απειλήσει ιδιαίτερα ο Απόλλωνας βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Ακόμη και εκεί ελέγχαμε το παιχνίδι. Όταν άνοιξε το παιχνίδι πάλι ήμασταν εκεί. Το γεγονός ότι ήταν λυπημένοι οι παίχτες αυτό σημαίνει ότι καλό γίνεται”. 

Για το ότι οι αλλαγές απέδωσαν:

”Έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και γεμάτο πάγκο. Χρειάζεται υπομονή και σκληρή δουλειά. Πιστεύω σε όλους τους ποδοσφαιριστές μου, είτε ξένοι είτε Κύπριοι. Θέλουμε τον χρόνο μας, είναι η πρώτη μου φορά ως προπονητής, δουλεύω συνεχώς”.