15 Μαΐου, 2024
  • 15 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Με τον κόσμο της,την καλή ψυχολογία αλλά με προσοχή και 1-2 αλλαγές για το νέο τρίποντο

ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Με τον κόσμο της,την καλή ψυχολογία αλλά με προσοχή και 1-2 αλλαγές για το νέο τρίποντο

By on 1 Σεπτεμβρίου, 2023 0 357 Views

Tο καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με δύο νίκες στα πρώτα δύο παιχνίδια δεν εφησυχάζει κανένα στο Α.Παπαδόπουλος γιατί γνωρίζουν τη δύσκολη συνέχεια ενός μαραθωνίου ωστόσο η Ανόρθωση σήμερα (20:00 Cablenet) θέλει να συνεχίσει τα επιτυχημένα αποτελέσματα και κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, κάνοντας το 3/3, πηγαίνοντας στη διακοπή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η ψυχολογία είναι στα ύψη, υπάρχει αυτοπεποίθηση και με όπλο το «Αντώνης Παπαδόπουλος» οι «κυανόλευκοι» θέλουν να επιβεβαιώσουν στο γήπεδο τον τίτλο του φαβορί.Ο κόσμος θα δώσει μαζικά το παρών του. Έχουν μείνει λιγότερα από 1000 εισιτήρια. Μπορεί να μην σημειωθεί sold out αλλά θα έχει ακόμα περισσότερο κόσμο σχετικά με την πρεμιέρα απέναντι στον Εθνικό. Θα έχει πέραν των 8 χιλιάδων Ανορθωσιατών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι εκτός από τον Κάργα, δεν υπολογίζεται ούτε ο Γκαρσία. Ο Ισπανός αριστερός μπακ τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Οθέλλο και ακόμα νιώθει κάποιες ενοχλήσεις.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα θα υπάρχει σίγουρα μια αλλαγή με τον Κορέια να παίρνει τη θέση του Γκαρσία στο αριστερό άκρο της άμυνας.Δεν αποκλείεται να δούμε τον Τσίκο ή τον Παρούτη στο αρχικό σχήμα στο ένα άκρο της επίθεσης ενώ και ο Τιουνέ είναι ένας πάικτης που διεκδικεί με ετοιμότητα θέση.

Η πιθανή εντεκάδα: Αρμπολέδα, Ουαγκέ, Κορρέα, Μαρμούκ, Κορέια, Ιωάννου , Τεχέρα, Γουαρίς, Φερέιρα, Γκερέρο, Καστέλ