10 Μαΐου, 2024
  • 10 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΓΚΑΓΙΕΓΟ:Το εύκολο γκολ που δεχθήκαμε και η κόκκινη άλλαξαν πολύ το παιχνίδι

ΓΚΑΓΙΕΓΟ:Το εύκολο γκολ που δεχθήκαμε και η κόκκινη άλλαξαν πολύ το παιχνίδι

By on 1 Σεπτεμβρίου, 2023 0 391 Views

Δείτε όσα είπε ο Νταβίντ Γκαγιέγο στην δημοσιογραφική διάσκεψη μετά το 2-2 με τη Σαλαμίνα.

-Το αποτέλεσμα κρίθηκε στην φάση της κόκκινης; “Είχαμε δυο διαφορετικά παιχνίδια. Το πρώτο ήταν μέχρι την κόκκινη όπου ελέγχαμε. Μετά το εύκολο γκολ που δεχθήκαμε και την κόκκινη άλλαξε πολύ το παιχνίδι. Είμαστε πολύ λυπημένοι που δεχθήκαμε γκολ στα τελευταία λεπτά γιατί η ομάδα έκανε πολλή δουλειά. Να θυμόμαστε ότι το πρωτάθλημα τώρα έχει αρχίσει. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας”.

-Είδαμε κάποιους παίκτες να παίζουν σε άλλες θέσεις (Μηνάς, Γκερέρο). Το παιχνίδι φανέρωσε κάποια κενά στο ρόστερ; “Και οι δυο παίκτες κάλυψαν αυτά που χρειάζονταν, δεν υπήρχε άλλος αμυντικός για να μπει, ο Μηνάς ήταν ο μοναδικός διαθέσιμος. Όσον αφορά τον Γκερέρο, δεν έπαιξε στην πλευρά του αλλά βοηθά πολύ στο τρανζίσιον και βοηθά πολύ να δίνεται συνέχεια στο παιχνίδι λόγω της φυσικής του κατάστασης και είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς”.

Οι δηλώσεις του προπονητή της Ανόρθωση Νταβίντ Γκαγιέγο στην Cablenet με την λήξη του αγώνα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα για την 3η αγωνιστική

«Ήταν ένα παιχνίδι που είχε απ’ όλα. Η Ανόρθωση έλεγχε τον αγώνα με το 2-0 αλλά μετά ήρθε η αποβολή. Μετα το τέρμα που δεχθήκαμε δεν αντιδράσαμε καλά στα στημένα. Έπρεπε να γίνει το 3-1 (σ.σ. στη φάση με τον Ουαρίς), δεν έγινε και δεχτήκαμε την ισοφάριση. Θα πρέπει να δουλέψουμε στο κομμάτι της αποτελεσματικότητας».

Για το τι ακριβώς στοίχισε:
Οι ευκαιρίες ήρθαν από σέντρες των αντιπάλων. Από μονομαχίες δύο παικτών. Που ο ένας παίκτης έπρεπε να είναι σε συγκεκριμένη θέση. Δεν ήταν θέμα τακτικής, ήταν θέμα συγκέντρωσης κάποιων παικτών τα οποία χρειάζεται να δουλευτούν

«Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν κατά την διάρκεια της σεζόν. Οι ευκαιρίες ήρθαν από τα πλάγια όπως είπαμε. Χάσαμε τον έλεγχο στο πρώτο τέρμα που δεν βγήκαν σωστά τα μαρκαρίσματα. Σίγουρα πρέπει να δουλευτούν αυτά τα σημεία».