18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Παναθηναϊκός: Φόβοι για ζημιά σε Βαγιαννίδη και Αϊτόρ, τράβηγμα Τζούρισιτς και Βέρμπιτς

Παναθηναϊκός: Φόβοι για ζημιά σε Βαγιαννίδη και Αϊτόρ, τράβηγμα Τζούρισιτς και Βέρμπιτς

By on 4 Σεπτεμβρίου, 2023 0 1706 Views

Ο Παναθηναϊκός θύμιζε… νοσοκομείο κατά την επιστροφή του στην Αθήνα μετά το διπλό στα Ιωάννινα. Μεγάλη ανησυχία για Βαγιαννίδη και Αϊτόρ, σε καλύτερη κατάσταση οι Τζούρισιτς και Βέρμπιτς.

Έκανε την δουλειά στα Ιωάννινα ο Παναθηναϊκός αλλά το ιατρικό δελτίο γέμισε στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ και δημιουργεί έντονο πονοκέφαλο στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Μετά την διακοπή για τα ματς των εθνικών, ακολουθούν τα σημαντικά παιχνίδια με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο(16 ή 17/9), με την Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ(21/9), με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο(23 ή 24/9), με τον Αστέρα στη Τρίπολη(27 ή 28/9), με τον ΠΑΟΚ(30/9 ή 1/10) και την Μακάμπι εντός(5/10).

Στους Ζωσιμάδες το Τριφύλλι μέτρησε τέσσερις τραυματισμούς. Έναν στο ζέσταμα και τρεις κατά την διάρκεια του αγώνα. Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς έχει τράβηγμα και θα μείνει δέκα ημέρες εκτός, κάτι που σημαίνει πως χάνει τα ματς της Εθνικής Σλοβενίας και θα κάνει αγώνα δρόμου για το Αγρίνιο. Τράβηγμα έχει και ο Φίλιπ Τζούρισιτς που και εκείνος δεν θα αγωνιστεί με την Εθνική Σερβίας και είναι στην ίδια μοίρα με τον Βέρμπιτς.

Μεγαλύτερη και έντονη ανησυχία υπάρχει για τον Γιώργο Βαγιαννίδη και τον Αϊτόρ.

Ο Έλληνας μπακ έχει υποστεί θλάση το μέγεθος της οποίας θα φανεί μετά τις απαραίτητες εξετάσεις ενώ για τον Ισπανό εξτρέμ υπάρχουν φόβοι για κάταγμα στο δάκτυλο, σενάριο που αν επιβεβαιωθεί θα τον κρατήσει εκτός από τέσσερις έως έξι εβδομάδες.