19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Πρόεδρος Μαρσέιγ: «Πλήγμα ο αποκλεισμός από τον Παναθηναϊκό, δυνατή ομάδα με πολλή ένταση η ΑΕΚ»

Πρόεδρος Μαρσέιγ: «Πλήγμα ο αποκλεισμός από τον Παναθηναϊκό, δυνατή ομάδα με πολλή ένταση η ΑΕΚ»

By on 4 Σεπτεμβρίου, 2023 0 2262 Views

Στον αποκλεισμό της Μαρσέιγ από τον Παναθηναϊκό αλλά και τα επερχόμενα παιχνίδια των Μασσαλών κόντρα στην ΑΕΚ για το Europa League, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου, Πάμπλο Λονγκόρια.

Στον δρόμο της Ελλάδας εξακολουθούν να… ρίχνουν τη Μαρσέιγ οι ευρωπαϊκές κληρώσεις, με τους Μασσαλούς να καλούνται να αντιμετωπίσουν και την ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, μετά και τον αποκλεισμό τους από τον Παναθηναϊκό στο Champions League.

Σε αυτό το «πλήγμα» για τον σύλλογό του αλλά και τα επερχόμενα ραντεβού με την Ένωση, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΜαρσέιγΠάμπλο Λονγκόρια, σε συνέντευξη Τύπου

«Ο Μαρθελίνο έχει φέρει μεγάλη τάξη σε όσες ομάδες ανέλαβε στο παρελθόν. Κάποιες φορές χρειάζεται περισσότερο χρόνο. Ο αποκλεισμός στο Champions League ήταν ένα σκληρό πλήγμα, αλλά έχουμε άλλες υποχρεώσεις τώρα.

Ο όμιλος του Europa League είναι ένας δύσκολο όμιλος. Η Μπράιτον είναι η αποκάλυψη της Premier League, ο Άγιαξ έχει ευρωπαϊκή παράδοση κι η ΑΕΚ έχει πολλή ένταση, είναι μια δυνατή ομάδα», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας των Μασσαλών.