1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • M.ΙΩΑΝΝΟΥ:Να έχουμε μια αξιοπρεπή και καλή εμφάνιση.Kάθε αγώνας της Εθνικής είναι κίνητρο για όλους μας

M.ΙΩΑΝΝΟΥ:Να έχουμε μια αξιοπρεπή και καλή εμφάνιση.Kάθε αγώνας της Εθνικής είναι κίνητρο για όλους μας

By on 4 Σεπτεμβρίου, 2023 0 611 Views

Δηλώσεις παραχώρησε ο διεθνής μας, Μιχάλης Ιωάννου στο ΓΣΖ στην έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής μας  για τους αγώνες με την Σκωτία στις 8 Σεπτεμβρίου και την Ισπανία στις 12 Σεπτεμβρίου για τα προκριματικά του EURO 2024.

Αρχικά ανέφερε για το ματς με την Σκωτία… “Στόχος μας σε κάθε παιχνίδι είναι να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να διεκδικούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Να έχουμε μια αξιοπρεπή και καλή εμφάνιση και να δίνουμε τα πάντα όποτε ερχόμαστε στην Εθνική”.

Για τον κόσμο.. “Περιμένουμε σίγουρα περισσότερο κόσμο από την προηγούμενη φορά. Ο κόσμος είναι σημαντικός για να μας δίνει ώθηση για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Να νιώσουμε ότι παίζουμε στην έδρα μας”.

Για τη δυναμικότητα της Σκωτίας και της Ισπανίας και το κίνητρο που τους δίνει… “Κάθε παιχνίδι είναι κίνητρο όμως όταν παίζεις με Σκωτία και Ισπανία οπου είναι μεγάλες δυνάμεις παγκόσμια είναι σίγουρα στα συν” 

Για το ότι είναι ξεκίνημα της σεζόν… “ Εϊναι για όλους το ίδιο. Έχουμε παίκτες που παίζουν στις ομάδες τους και στο εξωτερικό οπότε πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι”