3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Στην έδρα μας παίζουμε καλύτερα και ελπίζω αύριο να τα καταφέρουμε.Γαι μένα δεν είναι έκπληξη η Σκωτία

ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Στην έδρα μας παίζουμε καλύτερα και ελπίζω αύριο να τα καταφέρουμε.Γαι μένα δεν είναι έκπληξη η Σκωτία

By on 7 Σεπτεμβρίου, 2023 0 537 Views

Δηλώσεις για τον αγώνα Σκωτία παραχώρησαν ο προπονητής της ομάδας μας Τιμούρ Κετσπάγια και ο Πιέρος Σωτηρίου.

Και οι δύο τόνισαν τη δυσκολία του αγώνα και την ποιότητα του αντιπάλου, όμως εξέφρασαν την πίστη και την αισιοδοξία τους ότι η ομάδα μας μπορεί να πάρει βαθμούς στον αυριανό αγώνα.

Οι δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια:

“Δύσκολο παιχνίδι με την πρωτοπόρο του ομίλου. Αξίζει η Σκωτία να είναι πρώτη. Προσπαθήσαμε να προετοιμαστουμε όσο καλύτερα γίνεται. Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες μαζί μας. Παίζουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Μέχρι τώρα δεν έχουμε πάρει βαθμούς στον όμιλο μας και ελπίζω αύριο να τα καταφέρουμε”.

Για το τι τον έχει εντυπωσιάσει από την Σκωτία: “Μιλάμε για μια ομάδα που έχει τέσσερις νίκες και 12 βαθμούς σε ένα δύσκολο όμιλο. Θεωρώ ότι έχει ήδη προκριθεί και δεν είναι έκπληξη για μένα η πορεία της Σκωτίας, έχει καλούς παίκτες και καλό προπονητή”.

Για το αν θα επηρεάσει η ζέστη: “Δεν είναι τόση ζέστη όπως πριν 2-3 εβδομάδες, αλλά σίγουρα είμαστε πιο προετοιμασμένοι για να αγωνιζόμαστε σε αυτές τις καιρικές συνθήκες”.

Για τον τρόπο που αγωνίστηκε στη Σκωτία και αν θα παίξει πιο επιθετικά η Εθνική μας αύριο;

“Παίζουμε με αυτό τον τρόπο γιατί αντιμετωπίζουμε μια ποιοτική ομάδα. Είδαμε ότι στη συνέχεια αυτή η ομάδα κέρδισε τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια. Σιγουρα θέλουμε να είμαστε πιο επιθετικοί αλλά πρέπει να σου επιτρέψει και ο αντίπαλος. Επειδή παίζουμε στην έδρα μας κι εδώ παίζουμε καλύτερα ελπίζω να παίξουμε καλύτερα όπως κάναμε με Γεωργία όπου αξίζαμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι”.

Τους ποδοσφαιριστές στη διάσκεψη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Σκωτία για την Εθνική μας ομάδα εκπροσώπησε ο Πιέρος Σωτηρίου.

Οι τοποθετήσεις του:

“Δύσκολο παιχνίδι αλλά διαφορετικό από το πρώτο. Τους ξέρουμε καλά. Το αποτέλεσμα θα κριθεί στις λεπτομέρειες και θα ευελπιστώ πως θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα”. 

“Το να παίζεις με Σκωτία και Ισπανία η πρόκληση είναι μεγάλη. Τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα. Μεγάλη εμπειρία για εμάς. Ας αρχίσουμε αύριο με θετικό αποτέλεσμα και το επόμενο παιχνίδι με Ισπανία να το απολαύσουμε όσο μπορούμε”.

“Παίζουμε εντός έδρας. Να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να πάρουμε καλό αποτέλεσμα”