20 Μαΐου, 2024
  • 20 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΑΚΟΡΙΝ:Ο Άρης είναι ένα ωραίο και κατανοητό πρότζεκτ για μένα

ΚΑΚΟΡΙΝ:Ο Άρης είναι ένα ωραίο και κατανοητό πρότζεκτ για μένα

By on 8 Σεπτεμβρίου, 2023 0 558 Views

Η παρουσία του Άρη  στους ομίλους του Γιουροπα Λιγκ αλλά και οι αναμετρήσεις με κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης έπαιξε ρόλο στο να πει το ναι ο Κακόριν στην πρωταθλήτρια Κύπρου.

Όπως παραδέχθηκε σε δηλώσεις του σε Ρωσικό ΜΜΕ όλα τελείωσαν την τελευταία στιγμή.

Οι δηλώσεις του Κακόριν

Για την επιστροφή του στον Άρη:

«Ήμασταν σε συνεχή επαφή με τον Άρη, με πολλά παιδιά από την ομάδα. Έδωσα συγχαρητήρια στον Αλεξέι Σπιλέφσκι για τις νίκες στους ευρωπαϊκούς αγώνες και αυτός ενδιαφερόταν για τα νέα μου. Η επιλογή της επιστροφής μου στον Άρη δεν… εξαφανίστηκε, αλλά δεν υπήρχε και βεβαιότητα. Μπορούμε να πούμε ότι όλα κρίθηκαν τις τελευταίες ώρες, με την προθεσμία υποβολής των λιστών για το Γιουρόπα Λιγκ, όταν ήταν αδύνατον να περιμένουμε.

Ο Άρης είναι ένα ωραίο και κατανοητό πρότζεκτ για μένα. Η ομάδα ενισχύεται συνεχώς και δουλεύει εντατικά με τους φιλάθλους. Ακόμα και μετά το πρωτάθλημα ενισχυθήκαμε σε τρεις-τέσσερις θέσεις, γιατί έχουμε φιλοδοξίες να αγωνιστούμε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να έχουμε γεμάτο γήπεδο. Φυσικά, θέλω πολύ να παίξω στο Γιουρόπα Λιγκ, να αγωνιστώ με κορυφαίους συλλόγους».

Ο Αλεξάντερ Κακόριν εξήγησε το πως πήρε το νούμερο 9 στην δεύτερη του θητεία στον Άρη.

«Ο Ντάνιελ Σικόρσκι που είχε το 9 πέρσι αποσύρθηκε. Έγινε αθλητικός διευθυντής του Άρη. Κατάλαβα ότι θα επέστρεφα στην ομάδα και του είπα: «Αν μπορείς, κράτα μου το εννιά».

Το καλοκαίρι, νεοφερμένοι ήρθαν στην ομάδα και ένας από αυτούς ζήτησε αυτόν τον αριθμό.

Τότε του εξήγησαν ότι ένας τύπος μπορεί να επιστρέψει εδώ για αυτόν, συγγνώμη. Και το 99ο μου πήγε στον μέσο Artyom Shumansky που μου το ζήτησε» είπε ο  Ρώσσος επιθετικός.