28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Kάποιες αλλαγές θα γίνουν.Κίνητρο για τους παίκτες μας ο αντίπαλος.ΧAMΠΟΣ:Να σεβαστούμε και τους εαυτούς μας

ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Kάποιες αλλαγές θα γίνουν.Κίνητρο για τους παίκτες μας ο αντίπαλος.ΧAMΠΟΣ:Να σεβαστούμε και τους εαυτούς μας

By on 11 Σεπτεμβρίου, 2023 0 539 Views

Δείτε τι δήλωσαν στη Συνέντευξη Τύπου της Εθνικής μας για τον αγώνα με την Ισπανία Τιμούρ Κετσπάγια και Χάμπος Κυριάκου.

Αναλυτικά:

Τιμούρ Κετσπάγια: «Ξέρουμε τις δυσκολίες του αγώνα. Θέλουμε να σταθούμε καλά στο παιχνίδι και περιμένουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Μέχρι να μπεις στον αγωνιστικό χώρο κανένας δεν είναι χαμένος από χέρι. Παίζουμε με μία ομάδα που είναι από τις καλύτερες του κόσμου. Είναι για τους παίκτες μας ένα κίνητρο αυτό. Ελπίζουμε να δείξουν τα παιδιά πάθος και θέληση. Είναι ένα κίνητρο για τους νέους παίκτες μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί. Δεν πρέπει να τους δώσουμε χώρο, αν τους δώσουμε χώρο θα είναι δύσκολο. Ελπίζω να έχουμε καλύτερη τύχη σε σχέση με τη Σκωτία. Θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές, αλλά όχι αρκετές».

Χάμπος Κυριάκου: «Θέλουμε να κάνουμε μία αξιοπρεπή εμφάνιση για εμάς και για τον κόσμο μας. Αντιμετωπίζουμε ίσως την καλύτερη ομάδα του ομίλου. Το να παίζεις αντίπαλος με αυτές τις χώρες είναι από τις καλύτερες εμπειρίες για μας. Πρέπει να δείξουμε σεβασμό σε αυτούς, αλλά και στους εαυτούς μας. Είναι μία τεράστια εμπειρία για μας».