2 Ιουνίου, 2024
  • 2 Ιουνίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Διερμηνέας για Καρβαχάλ: “Μου ζήτησε να πω σε Ρωσίδα σερβιτόρα ότι θέλει να βάλει το όργανό του στον λαιμό της”

Διερμηνέας για Καρβαχάλ: “Μου ζήτησε να πω σε Ρωσίδα σερβιτόρα ότι θέλει να βάλει το όργανό του στον λαιμό της”

By on 13 Σεπτεμβρίου, 2023 0 901 Views

Μεξικανός που εργάστηκε ως διερμηνέας της εθνικής Ισπανίας στο Μουντιάλ του 2018 κατηγόρησε τον Ντάνι Καρβαχάλ για σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος μίας Ρωσίδας σερβιτόρας, με τον αμυντικό της Ρεάλ να το αρνείται και να καταθέτει μήνυση.

Ο Ντάνι Καρβαχάλ αποφάσισε να υποβάλει μήνυση εις βάρος του Μεξικανού διερμηνέα, Άλεξ Πένια, που ισχυρίστηκε ότι ο Ισπανός μπακ τού ζήτησε κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ 2018 να πει σε μια Ρωσίδα σερβιτόρα “ότι ήθελε να βάλει το όργανό του στον λαιμό της”.

Με τη σειρά του ο 31χρονος αμυντικός της Ρεάλ διέψευσε μέσω ανάρτησής του όσα δήλωσε ο άλλοτε μεταφραστής της εθνικής Ισπανίας και τόνισε ότι έχει ήδη κινηθεί νομικά.

Ο διερμηνέας αποκάλυψε συγκεκριμένα ότι, εκμεταλλευόμενος την άνεσή του να μιλά ρωσικά, προσπάθησε να πλησιάσει μια σερβιτόρα: “Ήμουν στην κουζίνα, μιλούσα μαζί τους (με τις σερβιτόρες) κι έφτασαν οι Νάτσο Μονρεάλ, Ντάνι Καρβαχάλ και Νταβίντ ντε Χέα. Τους προσκάλεσα να βγούμε να κάνουμε πάρτι μαζί τους”, υποστήριξε, επισημαίνοντας ότι οι τρεις παίκτες το θεώρησαν καλή ιδέα και του ζήτησαν να συμμετάσχει για να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί τους.

https://x.com/DaniCarvajal92/status/1701906183571784112?s=20

“Πήγαμε σε μια σουίτα ξενοδοχείου, παρήγγειλαν βότκα και ναργιλέ κι εγώ εκτελούσα χρέη μεταφραστή. Ξαφνικά, ο Καρβαχάλ μού ζήτησε να πω σε κάποια ότι ήθελε να της βάλει το όργανό του στον λαιμό της”, συνέχισε ο Πένια, ο οποίος επέλεξε τελικά να πει στη γυναίκα ότι έχει “όμορφα μάτια”, παρά να μεταφέρει τα λόγια του Καρβαχάλ.

Στην ανάρτησή του ο Ισπανός διεθνής ανέφερε: “Όλες οι πληροφορίες που αναφέρθηκαν στον Τύπο αυτές τις μέρες που αφορούν εμένα είναι εντελώς ψευδείς.

Από τη συμμετοχή μου σε πολιτικά κόμματα μέχρι μια σεξουαλική επίθεση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία.