5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΟΛΤΡΑ:Το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί αλλά δεν σημαίνει αν κερδίζεις είναι όλα καλά

ΟΛΤΡΑ:Το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί αλλά δεν σημαίνει αν κερδίζεις είναι όλα καλά

By on 16 Σεπτεμβρίου, 2023 0 351 Views

Παραδέχθηκε ο Χοσέ Λουίς Όλτρα ότι παρά τη νίκη επί του Οθέλλου, η AEK έχει αρκετά να βελτιώσει κυρίως στην άμυνα.
-Για το ματς: «Το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί και τους πήραμε. Πρέπει όμως να το αναλύσουμε, διότι δεν σημαίνει αν κερδίζεις είναι όλα καλά. Στο α’ ημίχρονο φτιάξαμε φάσεις, πετύχαμε γκολ, αλλά το πρώτο που πρέπει να βελτιώσουμε είναι ότι δεχόμαστε γκολ με μεγάλη ευκολία. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να είμαστε πιο δυνατοί και συγκεντρωμένοι. Στην επίθεση έχουμε πολλούς παίκτες να σκοράρουμε, αλλά αν δεν είσαι καλός στην άμυνα, δεν θα πετυχαίνεις κάθε φορά τρία γκολ. Έχουμε περισσότερες επιλογές πλέον και για την αποστολή και για την ενδεκάδα. Γίνονται εύκολα λάθη, δεν είναι αυτό το επίπεδο μας στην ανασταλτική λειτουργία. Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες ότι δεν τελείωσε το ματς και παρουσιαστήκαμε με το χειρότερο τρόπο. Κάνοντας λάθη επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μπει ξανά στο παιχνίδι. Έχουμε πολλά να διορθώσουμε αλλιώς θα έχουμε προβλήματα. Μπορούμε να ανέβουμε επίπεδο, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε στις στημένες φάσεις, από θαύμα δεν ισοφαριστήκαμε στο τέλος. Είναι πολύ δύσκολα όλα τα παιχνίδια, ο μοναδικός τρόπος είναι να δουλεύεις σκληρά. Θα βελτιωθούμε γιατί έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές».

-Για τον Γκαρσία: «Δέχθηκε ένα χτύπημα στο κεφάλι, είναι καλά αλλά θα πρέπει να τον δει ο γιατρός. Ο Ρομπέρζ αύριο θα προπονηθεί κανονικά».

-Για τον Σολ: «Είναι πολύ σημαντικός για μας. Είναι σημαντικό να πετυχαίνει γκολ γιατί ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή του. Δεν μ’ αρέσει να εξαρτάται η ομάδα από έναν ποδοσφαιριστή».