2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024

Τουρνουά ΟΠΑΠ «Νεόφυτος Χανδριώτης: Ημερήσια εισιτήρια στο γήπεδο

By on 16 Σεπτεμβρίου, 2023 0 1289 Views

Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε η προπώληση των πακέτων εισιτηρίων για του τουρνουά ΟΠΑΠ «Νεόφυτος Χανδριώτης».

Η παρουσία ομάδων από το ψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης, Ολυμπιακός Πειραιώς, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ερυθρός Αστέρας και Ζαλγκίρις Κάουνας, καθώς επίσης και οι ελκυστικές τιμές που όρισαν οι διοργανωτές, έφεραν ρεκόρ προπώλησης και το τουρνουά θα γίνει μπροστά από γεμάτες κερκίδες.

Όπως είναι γνωστό, εδώ και μέρες έχουν εξαντληθεί τα VIP εισιτήρια με καρέκλα στο γήπεδο, ενώ με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προπώληση των πακέτων από το SoldOut Tickets και σε όλα τα καταστήματα Stephanis Electronics Παγκύπρια. Το πακέτο και για τους τέσσερις αγώνες του τουρνουά, θα διατίθεται προς €35 για ενήλικες και €25 για μαθητές και φοιτητές. Στα €90 έχει καθοριστεί η τιμή για το οικογενειακό πακέτο (2 ενήλικες & 2 παιδιά).

Παράλληλα οι διοργανωτές αποφάσισαν πως για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του κόσμου που δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για να παρακολουθήσει τους αγώνες, θα υπάρχουν ημερήσια εισιτήρια στα εκδοτήρια του γηπέδου. Θα μπορεί κάποιος να προμηθευτεί εισιτήριο από το γήπεδο και να απολαύσει το υπερθέαμα αστέρων. Οι τιμές των ημερήσιων εισιτηρίων έχουν καθοριστεί στα 25 Ευρώ το κανονικό και στα 15 Ευρώ για μαθητές και στρατιώτες.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 70003222